Stránky miminka,neplodnost,zajímavosti o dětech

 Hlavní menu
 NOVÝ BLOG
  - úvodní stránka
 ODKAZOVNÍK
  - naši partneři
 TĚHOTENSTVÍ
  - naše bříško Vojtíšek
 VOJTÍŠEK
  - novinky - deníček
  - míry a váhy
  - moje první...
 MARTINKA
  - novinky - deníček
  - Martinka po narození
  - míry a váhy
  - moje první...
 NAŠE NEPLODNOST
  - něco o rodičích
  - Martinka
 NEPLODNOST - léčba
  - metody IUI,IVF
  - metoda p.Mojžíšové
  - lidstvo má problém
 ARCHIV ČLÁNKŮ
  - deníček
 FOTOALBUM
  - naše fotografie
 ODKAZY
  - katalog odkazů
 DOMA
  - domácí pekárny chleba
  - u nás doma
  - rekonstrukce domu
  - písková filtrace bazénu
 WEBMASTER
  - vývoj eMartinky
 FAQ
  - co je to eMartinka?

 Kniha návštěv
- Napište nám
- Přečtěte si

Poslední zápis:
8.7.2006  10:58:29



 Webmaster
Pište nám na adresu dopisy@emartinka.cz

WEBMASTER
© LTX 2001 - 2024
Radek Lehký
Tel: 602138084
ICQ: 297193369

Veškeré dotazy a technické připomínky mi adresujte na
webmaster@emartinka.cz


Vyberte si články podle Martinčina věku(měsíce):
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20
  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37
  38  39  40

Výlet do Olomoucké ZOO...


  Článek ze dne: 10.06.2004Přečteno: 36851 x  


Martinka pózuje u vchodu ;-)
Dnešní školkový výlet do ZOO v Olomouci se nám moc vydařil. Počasí přálo a sluníčko se drželo pod mrakem, teplota akorát a hlavně nepršelo. Co víc si přát, viďte? I přesto jsme se vrátili značně unavení, neboť nám děti dávaly zabrat. Nyní již pomalu usínají, s hlavičkami plnými dojmů. Martince se prý v zoo nejvíce líbil tygr a lev. To nám povídala před večeří. Vojtíšek mluvit neumí, ale soudě dle jeho reakcí, u něho zvítězily kozy domácí(Ty si dokonce pohladil) a pak každé rychleji se hýbající zvířátko. Tolik na úvod a teď Vám ve zkratce popíši dnešní události.
Cestu autobusem zvládl Vojtíšek zcela bezproblémově. Po celou dobu seděl na mém klíně a bavil se. Chvíli pozoroval okolosedící děti, pak oknem krajinu a nebo si hrál s řehtačkou. Evidentně mu nebylo špatně a to nedostal Kinedryl, jako vedle sedící Martinka.
ZOO nás překvapila svojí rozlehlostí a umístěním v příjemném lesním prostředí. Pro děti se tam navíc nachází spousta zajímavostí a atrakcí. Mám na mysli různé dřevěné prolézačky a skluzavky. Následují pérové houpačky, na nichž pro změnu řádila Martinka. Hned u vchodu navíc jezdily děti na elektroautíčkách a tak Martinka žadonila,"Tatínků, já bysem se chtěla taky projét!" Já sice oponoval,"Ale Martinko, vždyť jsi na tom ještě nikdy neseděla!" Marťa vyskočila do sedla velké motorky čtyřkolky a přesvědčila nás o pravém opaku. Drandila ostošest a pronásledovala jednoho kluka v džípu. Martinka si hladí kůzlátko ;-)
Mezi další veliké lákadlo pro děti patřil volně přístupný výběh s kamerunskými kozičkami a lamami. Dovnitř se dalo vlézt po takové prolézačce. Martinka se zprvu zdráhala, ale pak se dala přesvědčit mojí výzvou,"Martinko, já tě vyfotím s támhletím kůzlátkem!" Na ta slova se nechala Marťa přetransportovat na druhou stranu plotu a už hladila kůzle. Já vlezl po chvíli za ní a Dana nás spolu vyfotila. Prostě nádhera.
Po trase obhlídky se nám naskytla ještě jedna skvělá akce. Jednalo se o průchod výběhem pro opice - makaky. Do těch míst kočárky nemohou, takže Dana vezla Vojtu okolo a my s Martinkou podnikli dobrodružný přechod přes visutý most, vstříc opičkám. Most sám o sobě nevzbuzoval Martinčinu důvěryhodnost. Navíc za námi běžely dvě děti a most řádně rozhoupaly. Martinka jen tak tak přešla. Na konci mostu začala zkoumat přechodový vysokonapěťový koberec. Ten je tam proto, aby se opičky nedostaly na most. Martinka na něj už už sahala a já ji v poslední chvíli okřikl. No nic, maximálně by dostala ránu jako od ohradníku na krávy ;-)
Cestou zpátky mi Vojtíšek usnul v náručí a spinkal celou hodinu a půl. Více fotografií s komentáři si prohlédněte v našem fotoalbu.

Verze pro tisk...

Přidat komentář...


 Články na serveru

40 měsíců

 (36851) 10.06.2004
Výlet do Olomoucké ZOO...





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist