Stránky miminka,neplodnost,zajímavosti o dětech

 Hlavní menu
 NOVÝ BLOG
  - úvodní stránka
 ODKAZOVNÍK
  - naši partneři
 TĚHOTENSTVÍ
  - naše bříško Vojtíšek
 VOJTÍŠEK
  - novinky - deníček
  - míry a váhy
  - moje první...
 MARTINKA
  - novinky - deníček
  - Martinka po narození
  - míry a váhy
  - moje první...
 NAŠE NEPLODNOST
  - něco o rodičích
  - Martinka
 NEPLODNOST - léčba
  - metody IUI,IVF
  - metoda p.Mojžíšové
  - lidstvo má problém
 ARCHIV ČLÁNKŮ
  - deníček
 FOTOALBUM
  - naše fotografie
 ODKAZY
  - katalog odkazů
 DOMA
  - domácí pekárny chleba
  - u nás doma
  - rekonstrukce domu
  - písková filtrace bazénu
 WEBMASTER
  - vývoj eMartinky
 FAQ
  - co je to eMartinka?

 Kniha návštěv
- Napište nám
- Přečtěte si

Poslední zápis:
8.7.2006  10:58:29



 Webmaster
Pište nám na adresu dopisy@emartinka.cz

WEBMASTER
© LTX 2001 - 2024
Radek Lehký
Tel: 602138084
ICQ: 297193369

Veškeré dotazy a technické připomínky mi adresujte na
webmaster@emartinka.cz


Vyberte si články podle Vojtíškova věku(měsíce):
  1  2  3  4  5

Tříměsíční prohlídka...


  Článek ze dne: 09.10.2003Přečteno: 6146 x  


Dana rozbaluje Vojtíška u doktorky ;-)
Jak jste jistě postřehli, Vojtíšek dnes oslavil svoje tříměsíční narozeniny. Právě na tento den si nás objednala paní doktorka na tříměsíční prohlídku. Den jako malovaný, co lepšího jsme si mohli přát - venkovní teploty těsně nad sedmi stupni nad nulou, vítr a ledové přeháňky ;-))
Dana prozíravě upevnila nad Vojtíškovu hlavu v sedačce takový kšilt používaný většinou proti sluníčku. Jak se hodil po vystoupení z auta u paní doktorky! Martinka vyskočila z auta a běžela po svých s kapucí na hlavě, zatímco já táhl Vojtu v autosedačce. Dana s námi kráčela samozřejmě také, málem bych na ni zapomněl ;-)
Vzhledem k ošklivému počasí jsme si natáhli na boty látkové návleky a vydali se chodbou směrem k čekárně naší doktorky. Dana zavtikovala,"Je tu nějak mrtvo, třeba ještě neordinují!" Po chvíli jí ztvrdnul úsměv, neboť na tabulce s ordinačními hodinami se skvěla číslice 1400. Dana prohlásila jediné,"To není možné, vždyť na lístečku od doktorky mám černé na bílém 1300!" Přesně tolik právě ukazovaly hodiny na mobilu. Grr, tak budeme čekat celou hodinu. Pomalu jsme se smiřovali s představou té doby strávené zbůhdarma v čekárně. Kdybych to byl býval věděl, nespěchal bych tak z práce :-(
Těsně po jedné zarachotil klíč v zámku ordinace a nakoukla paní doktorka. Dana se jí hned optala,"Dobrý den, Vy už ordinujete?" Doktorka v klidu oznámila,"Samozřejmě, toho rozpisu si nevšímejte, ten je pro nemocné děti. Jste tu správně, zdravé děti prohlížím mimo běžné ordinační hodiny!" Ufff, to nám spadl kámen ze srdce!
Hned jsme šli na řadu do ordinace. Dana svlékla Vojtíška a položila ho na váhu plna očekávání, zdali Vojtíšek normálně přibral. Je totiž tak trochu nervózní z Vojtíškova kojení. On je kolikrát schopný tahat pět minut a konec. Při dalších pokusech pouze křičí a vzpírá se. Doktorka chvíli posunovala závaží a posléze nám sdělila,"Vojtíšek váží 6,7kg, to je slušné, viďte?" Dana si oddechla, přesně tento údaj pokládala již předem za přijatelný. Doktorka si Vojtíška nahatého prohlédla a dodala,"Ty máš ale Vojtíšku široká chlapská ramena. Očkovat Tě dnes ještě nebudu, nemáš pořádně zahojené ramínko!" Další očkování nás tedy čeká během příští návštěvy, tedy přibližně za měsíc.
Paní doktorka se ještě zběžně podívala na Martinčin prstíček, jenž si tuhle skřípla do šuplíku. Zhodnotila ho,"To nic Martinko, nehtíček Ti naroste nový. To muselo ale bolet!" Abych Vám pravdu řekl, Martinka ani moc nebrečela. Slezl jí však úplně celý nehet.
V čekárně jsme si s Danou ještě Vojtíška změřili v dřevěném šuplíku a tak Vám mohu sdělit i jeho délku - ta činí celých 65 cm. Tímto stylem růstu za chvíli dožene Martinku ;-)

Verze pro tisk...

Přidat komentář...


 Články na serveru

4 měsíce

 (10890) 06.11.2003
Vojtíškova čtyřměsíční prohlídka...

 (6146) 09.10.2003
Tříměsíční prohlídka...





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist