Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 13.5.2002
Martinčin věk - měsíce: 15
Rubrika: Deníček




Na houpačce
Ráno jsme byli objednáni o půl deváté na druhé očkování proti dětské obrně na lžičku. Po příchodu do ordinace nás paní doktorka informovala, že děti narozené od loňska mají navíc zdarma očkování proti žloutence a Martinka dostane ještě píchanec do ramínka.
Což o to, píchání bylo nakonec bez problémů, i když mi Dana Martinku s radostí přenechala na držení. Měli byste ji vidět při očkování na lžičku. Stálí návštěvníci našeho webu vědí jak snadno si Martinka nechá něco vstrčit lžičkou do pusinky. Zatímco ostatní děti v řadě před námi ochotně pusinku otevřely a ještě si pomlaskávaly, s Martinkou to nebylo až tak jednoduché. Sotva sestřička nabrala sérum na lžičku, Martinka evidentně pevněji sevřela rty. Dana Martě držela ručičky a hlavičku, zatímco jí sestřička otevřela násilím pusinku a nalila obsah lžičky do pusinky.
Samozřejmě že se celá násilná akce Martince nelíbila, po dlouhém nádechu spustila ohromný křik a nebyla k utišení.
Odpoledne přinesli sousedi Martince krásnou starou dřevěnou houpačku. Houpaly se na ní jejich děti a i kdysi sama sousedka. Protože ji určitě v brzké době nebudou potřebovat, půjčili nám ji. Jak se Martince na houpačce líbilo vidíte sami na fotce.Houpala se minimálně půl hodiny a stále jí to bylo málo :-)
Nový článek do Deníčku mám již napsaný, musím ještě trochu předělat grafický vzhled stránky, snad k lepšímu.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist