Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 14.5.2002
Martinčin věk - měsíce: 15
Rubrika: Deníček




Martinka před zrcadlem
V neděli, když tu byli na návštěvě známí, jejich kluk Mareček hrál na Martinčino piáno. Budou mu brzo 2 roky. Mačkal si knoflíky a já povídám,"Marečku, teď stiskni červený knoflík!" Na tato slova Mára nezaváhal a všichni jsme celí zkoprnělí koukali jak s naprostou jistotou stiskl červenou klávesu. Mimochodem, je tam jenom jedna, aby se dalo hrát podle barev :-)
Druhá historka pochází z dnešního odpoledne. Martinka najednou běží k oknu, ukazuje na parapet a vzrušeně volá,"Tam, tam, bábu, bábu!" Okamžitě mi dochází, co má na mysli. Na okně leží puntíkatý šátek a Martinka po mě chce, abych jí udělal babičku. Je to jednoduché, přeložíte šátek a uvážete na hlavu jako stará babička. Na to se začne Martinka smát až se za bříško popadá. Hra vznikla asi před měsícem, když jsem jí babičku poprvé ukázal. Minimálně 14 dní jsme takhle neblbli, já už na to málem zapomněl.
Na dnešní fotce je zachycena Martinka při odchodu ven po odpolední svačince. Nechtěla jogurt a celé krmení pořádně prokřičela. Jak vidíte, neuklidnil ji ani pohled na sebe do zrcadla, který má jinak moc ráda. Až venku začala být v pohodě ( To už jí nehrozilo jídlo ).

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist