Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.5.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Martinka s maminkou
Dnes, když si kliknete na obrázek můžete vidět Martinku s Danou, společně se vracející od sousedů. Martinka totiž musí každý den minimálně jednou zkontrolovat u sousedů králíčky, případně jim natrhat travičku na hamání. Já jsem právě odpoledne přijel z práce, proto se ke mě Martinka rychle žene.
Jak jsem již psal, Martinka v poslední době ( Přesněji od pondělka ) nechce jíst jogurt. Dana od někoho slyšela, že děti přímo zbožňují mléčnou rýži. Jedno balení s malinovou příchutí jsem odpoledne zakoupil na zkoušku v domnění jak si Marťa dá do nosánku při svačince. Fakt je, že jsem kelímek zapomněl zamíchat a Martinka dostala první lžičku bez příchuti. Bohužel, první lžička byla zároveň i lžičkou poslední :-) Martinka ihned a na rovinu prohlásila,"Ne, ne, ne!!" a tím jsme s rýží skončili. Ani následující zoufalý pokus s jogurtem mi nevyšel. Martince došla trpělivost a snažila se zdrhnout ze židle. Při nepovedeném útěku ji odchytila Dana, prý si ji vezme na klín. Martinka na to zareagovala svojí účinnou zbraní tj.křikem. To, že nechce nic mléčného nám dokázala později, když jsme mlsali nanuka a Martinka po prvním líznutí dále nechtěla. Svačinku si nakonec odbyla celým jablíčke a půlkou rohlíku.
Na prvním místě i před pískovištěm je u Martinky stále houpačka. Už umí říkat krásně,"Houpy, houpy," však také říkanka "Houpy, houpy, kočka snědla kroupy...", patří k jejím oblíbeným. Před večeří jsem Martinku houpal téměř půl hodiny a stejně při vysazení křičela :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist