Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.5.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Martinka v autě
Odpoledne, po mém příjezdu z práce jsme vyrazili směrem k Hradci za babičkama a dědou. Vzhledem k velmi teplému počasí ( Bylo 25 st.Celsia ve stínu ), dostala Martinka na sebe roztomilé šatičky vpředu s jahůdkou. Samozřejmě, neopomněla jahůdku okomentovat, moc se jí líbí.
Celou cestu svítilo sluníčko na Martinku a tak jsme do Hradce přijeli pěkně uvaření. Jak říkala Dana, budeme muset alespoň na tuto cestu přesunovat autosedačku za ni. Sice na Martinku neuvidí, ale to nevadí. Martinka bude ve stínu a nezpotí se tolik. Bude hůř a větší teplo. Na fotce můžete vidět naši uvařenou a splavenou Martinku jak bumbá čajíček při zastávce v Hradci, kde jsme nakládali prababičku. Fotek mám i víc, udělám opět výběr z celého víkendu do fotoalba :-)
Nejenom Martinka, ale my všichni jsme byli moc rádi, že můžeme ven z auta. Ve dveřích nás uvítala s křikem malá Danielka, byla dnes na očkování a má teplotu. Martinka okamžitě zaregistrovala otevřené pískoviště a museli jsme ji násilím držet, aby si nezamazala šatičky než se převlékne. Po chvíli zjistila, že bazén minule postavený je na svém místě a začala se radostně cachtat ve vodičce. Neteřinka Petruška jí v tom náležitě pomáhala.
Nevíme jestli je to změnou prostředí, ale Martinka s babičkou zhamala celého Bobíka najednou a bez odmlouvání. Snad se tu srovná a začne opět jíst mléčné věci. Uvidíme :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist