Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.5.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Martinka na kole
Dana jela odpoledne do Ústí a tak jsme s Martinkou zůstali sami doma. Nemyslete si, že se spolu nudíme. Ani náhodou. Nejdříve mi Martinka pomáhala pracovat na zahrádce. Od víkendu mám zakoupenou černou hadici na kapkové zalévání a tak jsme ji natahovali. Martinka díky tomu umí už říci,"hadice." Sice ne takhle čistě, ale časem se jistě zlepší :-)
Posvačili jsme na malé lavičce u pískoviště. Martinka dostala vanilkového Kunínka, koupil jsem jí ho o víkendu na radu Dany. Opravdu je to mňamka. Martinka ho slupla bez mrknutí oka.
Po svačince mi na dvorku Martinku pomohla připevnit novou sedačku na moje kolo. Pomáhala odnášet různé součástky, abych je nemohl hned tak najít :-) Společnými silami se podařilo sedačku řádně připevnit. Posadil jsem Marťu nahoru, abychom nastavili stupačky a pásy. Martince se opět zalíbilo sedět v křesílku a pohyby dopředu, dozadu a hlasitým,"Brrm, brrrrrm!", jasně naznačovala co bude následovat. Původně jsem nechtěl jet na výlet, ale přemluvila mě. Obloha je totiž plná mráčků a nevíte, kdy začne pršet. Vyjeli jsme po hlavní silnici na Ústí a cestou se zastavili u ohrady s koníčkama, jak vidíte na obrázku. Dostali od nás travičku, pohladili jsme si je a pokračovali v cestě. Martinka začne při každém zastavení významně plácat ručičkou do sedla a volá,"Brrm, brrrm!" Uhnala by mně. Ještě teď mám dost, přece jenom člověk za zimu zleniví.
Fotky v albu budou zítra, nemám dopsané texty, pracuji na nich.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist