Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.5.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Martinka s Danou
Martinka se občas rozpovídá tolik, že nás moc překvapí. Jako mě dnes před koupáním. Asistuji Martince při svlékání ( Jak už jistě víte svléká se obstojně sama ) a když už je úplně nahatá, najednou zvážní, prudce ukazuje pravačkou s nataženým ukazováčkem ven z okna a povídá,"Mám, tam, píýíý!", což v překladu znamená Mám tam písek :-) To není všechno a pokračuje slovy,"Tam brrm brrrrm, tam babuo, tam belíí!" Pro neznalé překládám: Tam auto, tam bábovičky, tam kbelíček No řekněte, není to roztomilé :o)
Při odpolední svačince, kterou jsme si mimochodem dávali stejně jako včera na lavičce u písku, hamala Martinka pro změnu vanilkového Bobíka. Toho zbožňuje, na kelímku jsou moc hezké obrázky kluka Bobíka, pejska a ježka. Martinka je při jídle ukazuje a roztomile se šklebí. Nízký kelímek je přímo jako stvořený k učení hamání lžičkou. To Martinka moc dobře ví a proto Bobíka sbaští celého sama.
Dana neodolala projížďce na kole s Martinkou. Nejdříve přemýšlela, zda má vůbec zkoušet jet na mém, tedy pánském kole. Dali jsme sedlo níž a je po problému. V pohodě nasedne a frr, jsou v prachu. Moc daleko spolu prý nedojeli, u hospody potkali malého Martínka s maminkou a tak šli společně pěšky a povídali si. Opravdu jsme překvapení jízdními vlastnostmi kola se sedačkou i Martinkou. Jako by jste za zády žádnou zátěž neměli, prostě pohodička :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist