Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.5.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Martinka a kráva
Po svačince potřebovala Dana vařit a připravovat něco na víkend, my s Martinkou zůstali sami na zahrádce. Počasí dnes celkem jde, celý den se honí mraky a neprší. Najednou mě napadlo, co takhle jet na výlet? Jenom jsem se o kole zmínil před Martinkou, nic ji na zahrádce nezajímalo a hnala se na dvorek ke kolu.
Jeji jsme stejnou cestou jako v pondělí, tentokrát opačně. Samozřejmě znovu ke koníčkům. Byli na druhé straně ohrady a po našem úpěnlivém domlouvání a lákání na hrst trávy konečně neochotně přišli. Podávám koníčkům trávu a vzápětí zjišťuji, proč se tak opatrně přibližují k provázku, nataženém kolem dokola výběhu. Podaří se mi přiložit loket na provaz a auvej, to byla šlupka! Při bližším ohledání zjišťuji v provázku zamotané tenké drátky a v nich je vysoké napětí z ohradníku. Už se koníčkům nedivím :-)
Pokračujeme na dolní konec a šlapu do tak prudkého kopce na polní cestě, že ani na nejlehčí převod nevyjedeme. Musíme vylézt cestu po svých. Tedy já určitě. Jdeme až nahoru na kopec ke kravičkám. Když se u nás chcete někam dostat je to vždy do kopce. Občas se nám zdá, že těch dokopců je více než skopců :o)
Nacházíme se konečně u kraviček, jsou i vpravo, my jdeme ke kravičkám na levou stranu. Ty mají kolem sebe spoustu malých telátek. Jedna pořádně velká kráva hlídá u ohradníku. Můžete si ji také prohlédnout na fotce. Martinka na ni ukazuje, neboť kráva právě velice hlasitě bučí na své kamarádky na druhé straně. Já se snažím také zabučet po jejím vzoru. Zadaří se mi to tak, že Martinku chytá záchvat smíchu a všechny krávy reagují na moje bučení otočením hlavy směrem k nám :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist