Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 31.5.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Martinka a Petruška
Seřídili jsme Martince její oblíbenou houpačku. Dana viděla u jedné holčičky, že má houpačku jenom 20cm nad zemí a bez problémů sama nastoupí nebo vystoupí. Jako ideální se nám zdála výška asi 15cm. Martinka bez problémů přišla na systém nastupování. Přijde k houpačce čelem, podleze zvednuté madlo, otočí se a posadí. Žádný problém. Před vystoupením umí nožičkama o zem zabrzdit, zvedne madlo a popředu sama sesedne. Jenom odstrkovat od země by se mohla naučit sama. Prozatím po vás vyžaduje houpání :-)
Při svačince začala Martinka křičet, sotva zahlédla jogurt v mých rukách. Posléze prohlásila,"Sama ham ham!" Podal jsem jí lžičku do pravačky a Martinka zhamala celý jogurt sama až do dna. Dana mi později vypravovala jak chce Martinka jíst sama lžičkou i polévku. Včera měla k obědu koprovou omáčku s bramborem a vajíčkem. Lžičkou pečlivě vybírala samotnou omáčku a k tomu přikusovala vajíčko. Brambor se ani nedotkla. Minule chtěla naopak jenom brambory. Z předchozího líčení lze vyvodit jediný závěr - pokud chce Martinka to či ono konkrétní jídlo, sama ho bez problémů zhamá sama lžičkou.
Po páté hodině přijela babička s dědou a neteřinkou Petruškou. Petra si šla na zahrádku hrát s Martinkou. Moc si spolu vyhrají. Martinka provokuje abyste za ní běželi. Pokud běžíte, je to velká zábava před vámi utíkat. Petruška se nechá zlákat a za Martinkou běhá. Ze zahrádky se celou dobu ozývalo veselé pištění a vřískání. Nakonec se Martinka nějak unavila, po mém příchodu k plotu byla připravená s ručníkem a miminkem k odchodu. Museli jsme ještě sbalit bábovičky, pískoviště a židličky. Na dnešní fotce vidíte Martinku s Petruškou jak uklízí pískoviště :o) P.S.: Už jsou tu všichni a nedokážete si představit ten nastalý blázinec :-) Další novinky očekávejte zítra.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist