Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 2.6.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Martinka s DanielkouPro začátek se vracím ke včerejšímu koupání. Zatímco mydlím Martinku, Petruška leze do vany a sotva se smočí, povídá,"Víš, strejdo ta voda je nějaká tak akorát, řekla bych vlažná!" :-) Petra se nevzdává a vydrží celé koupání s Martinkou. Až dnes se dovídám, že se normálně doma koupe ve vodě o poznání teplejší. Martinka je naopak od malička ( Co ji koupám já ) zvyklá na chladnější vodu.
Počasí se opravdu předvedlo. Včera nevystoupila rtuť teploměru nad 16oC. Zato dnes nemohlo být od rána hůř. Zamračeno, déšť na spadnutí a v poledne teplota 14oC :-( Hrůza. Alespoň na procházce jsme byli společně se švagrem, Petruškou, Martinkou a Danielkou. Odpoledne, sotva po kávě všichni odjeli, začala venkovní teplota stoupat, vítr odehnal mráčky a my mohli konečně na zahrádku a písek. Přijela ohlášená kamarádka Lída s přítelem, stavovali se tu při cestě ze svatby ( Ne vlastní ) do Prahy.
Napsat nějaký článek v uplynulých dvou dnech byl opravdu nadlidský výkon. Pokud se Vám nezdá jejich stylizace, je to způsobeno hlavně blázincem, zde panujícím. Máme rádi návštěvy, ale při takovém počtu lidí Dana celé dopoledne provaří a není si kdy oddechnout. Maximálně až usnou děti. Jak jsem psal o složitém usínání v pátek, včera Dana vymyslela perfektní věc. Nejdříve uložila v ložnici Martinku a Petruška byla s námi v obyváku. Asi za půl hodinky Marťa vedle v klidu zabrala a mohla jít zalehnout Petruška. Výsledkem byly dvě spinkající děti už někdy v devět hodin. No řekněte, není to geniální? :o)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist