Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 3.6.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Martinka na hradě
Odpoledne si Dana potřebovala něco v klidu připravit doma a na zahrádce, my s Martinkou jeli na výlet. Samozřejmě na kole. Skončil víkend a počasí je opět krásné.
Jeli jsme opět do sousedního městečka k tábořišti pod hrad. Byli tam pomalovaní indiáni menšího vzrůstu a několik opravdových indiánských tee-pee. Prostě jsme měli pocit, že se nacházíme na jiném místě planety a v jinou dobu. Martinka pozorovala indiánky jezdící na koníčkách. Dokonce se naučila jak dělá koníček. Doposud jenom frkala a odpoledne se naučila i,"Ihyhýý ihyhýý!" Je s ní legrace :-) Při příjezdu k hospůdce nastal obvyklý problém s penězi a tak jsme pokračovali dál. Po cestě údolím kolem řeky do městečka. Tam jsem se pokoušel fotit Martinku na břehu řeky následujícím způsobem: Jdu k řece, po kamenech popojdu asi dva metry od břehu a lákám Martinku. Marťa přichází ke břehu, než stíhám zareagovat suverénně přejde dva kameny a má našlápnuto do vody hluboké asi 20cm. Fakt dobrý. Sotva ji stíhám chytat, ale povedlo se. Představa koupající se Martinky v řece, kde se Vám kroutí palce u nohou i v parném letním dni nebyla zrovna nejlepší. Proto jsme raději nasedli do sedel a jeli se vytrénovat na prudké stoupání na hrad.
Musí Vám říct, že jsem ten výjezd rozdýchával asi deset minut a to jsme dva kousky šli pěšky, neboť mé kolo ani na nejlehčí převod nešlo donutit k jízdě. Na hradě samozřejmě zavřeno, poslední prohlídka odešla před hodinou. Nás to nemůže rozházet, stejně s sebou nevozíme peníze :-) Na dnešní fotce je Martinka po našem dobytí hradu.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist