Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 4.6.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Na výletě
Během svačinky, při které mimochodem Martinka opravdu hezky hamala a nezlobila, odešla Dana ke kadeřnici. Mám už delší dobu v plánu vyklízet stodolu, ale s Martinkou to není pravé ořechové. Moc možností na společnou činnost není a tak povídám Martince,"Martinko, pojedeme na výlet?" Jen ta slova slyší, všechno zahodí, peláší k brance, lomcuje s ní a křičí,"Tam tam helma helma brrrm brrrm páá páá!" Jednoduše pravá, nefalšovaná dětská radost ( Doufám, že jsem na nějaké slovo z té dlouhé věty nezapomněl :-) ).
Jdeme k domu a Martinka nechce slyšet o ničem jiném, než je jízda na kole. Já hlava děravá, musíme se vrátit přikrýt pískoviště kvůli sousedovic číče. To se Marťe nelíbí a tahá mně zpět. To ještě neví, že se musím převléknout a připravit nějaké věci s sebou. Konečně je táta připraven a můžeme nasedat.
Po několika málo metrech zjišťuji, že mi dnes kopečky po včerejším vysokohorském výjezdu asi nebudou dělat dobře. Jde jen o začátek, po chvilce si zvykám. Kousek jedeme po hlavní a odbočujeme na nějakou polní cestu. Jak se později ukazuje, cesta vede spíše na druhou stranu a to znamená menší zajížďku s následným návratem na správnou cestu přes hrbolatou mez. Nevlastním horské kolo, jenom trekingové a tak trpím s ním. Zato Martinka je svém živlu. Nadskakuje a radostně výská,"Brrrm brrm houpy houpy!" Cestou se ještě stíháme zastavit na louce natrhat Daně kytici lučních květů.
Zpáteční cesta je naprosto v pohodě, jedeme po hlavní silnici a už nemusíme šlapat, jenom brzdit. Ideální stav :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist