Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 7.6.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Martinka sama hamá
Příští týden ve středu jede Martinka s Danou na velký výlet za zvířátky. Nebydlí tam ledajaká zvířátka, Martinka poprvé na vlastní očička uvidí zoologickou zahradu ve Dvoře Králové. Co že tak najednou? Dana mluvila v týdnu s jinými maminkami ze vsi o výletě pořádaném místní mateřskou školou. Holky se šly včera poprvé podívat do školky a Dana se přihlásila na výlet, shodou okolností byla volná dvě odřeknutá místečka v autobusu. Martince se ve školce očividně moc líbilo, to víte spousta nových hraček a dokonce i čtyři děti. Ostatní dětičky už byly dávno s rodiči doma.
Co se týče výletu, zaúkoloval jsem Danu, aby nezapomněla fotoaparát doma, abyste se mohli podívat do zoo společně s Martinkou. Uvidíme.
Po návratu chtěla Dana Martince ukázat nějaké exotické zvířátko. Povídá,"Martinko, pojedeme do zoologické zahrady, uvidíš tam spoustu zvířátek, jako slona, žirafu, tygra a lva!" Přemýšlela přitom, že nemáme žádnou knížku s těmito zvířátky. Martinka odběhla bleskurychle do obyváku, po chvíli se vrátila se žirafou v jedné ručičce a medvídkem v druhé :-) Není divu, když si s Martinkou pojmenováváme žirafu.
Dnes, po malé projížďce na kole s námi Martinka večeřela chlebíček s máslem. Rozdíl byl jenom v příloze, my měli salámek a Marťa drůbeží šunku. Bez odmlování otevírala pusinku, zhamala celý krajíc a ještě kousek. Jako by ani nebyla naše. Přísahám, nikdo mi ji při výletě nevyměnil, dokonce jsem ji nesundal ani na chviličku ze sedačky :-)
Na dnešním snímku můžete vidět Martinku, jak sama krásně hamá jogurtek při svačince.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist