Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 11.6.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Martinka s Kristýnkou
Právě u nás panuje předcestovní horečka. Zítra ráno v osm hodin odjíždí Dana s Martinkou poprvé sama na výlet. Jedou autobusem od školky do ZOO na zvířátka. Dana už má vše připraveno a Martinka si vedle v postýlce povídá, pusinka se jí nezastaví. Je opět nějaká rozjetá, jsme zvědaví v kolik hodin usne.
Odpoledne šla okolo Martinčina kamarádka Kristýnka s maminkou a bráchou. Martinka vytáhla na cestičku náklaďák a obě holky sbíraly do korbičky kamínky. Moc se jim společná činnost líbila. To jsme zjistili, jakmile měla Kristýnka pokračovat v cestě do obchodu. Maminka ji musela téměř táhnout, pouhé přesvědčování nezabralo. Martinka s naloženým autem vjela zpátky na zahrádku, jak vidíte na fotografii a po chvilce kamínky vysypala do travičky. Samozřejmě k mojí velké radosti, právě jsem se chystal sekat travičku.
Dana odešla domů a my s Marťou začali sekání. Pro Martinku je velice zábavné mě honit. Pravděpodobně již pochopila po mém vysvětlování, že motor sekačky pálí, tudíž na něj nesmí sahat a tak pouze pobíhá okolo. Jakmile je Martinka příliš blízko, otočím sekačku a jedu na druhou stranu. Ohromná zábava :-) Měli byste potom vidět můj systém sekání. Naprostý chaos. Martinka má dostat od babičky k svátku plastovou sekačku a tak doufám získám brzy zdatného pomocníka.
Po několika minutách přestalo Marťu bavit honit se za mnou, našla si jiný objekt zábavy. Sousedovic pejska Beníčka. Přišla k plotu s rohlíkem, nejdříve ho lákala a strkala hlavu mezi tyčky až měla celý obličej černý od špinavého plotu. Beníček se jí v nestřežené chvilce snažil packou sebrat rohlík, na to Martinka podnikla protiůtok a zmocnila se rohlíku sama. Nakonec ho stejně nechala :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist