Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 14.6.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Nakládáme kočárek
Odpoledne jsme po mém příchodu z práce sbalili věci do auta a jeli k babičkám. Martinka mi asistovala při nakládání věcí do auta, na fotografii ji můžete vidět jak mi schvaluje umístění kočárku.
Nejeli jsme rovnou směrem na Hradec, naše první zastávka byla u Obecního úřadu. Místní lidé si museli ťukat na čelo, že jedeme autem celých dvěstě metrů od domu a strkáme Marťu do autosedačky :-) Šli jsme společně volit. Martinka poprvé, alespoň se volební komise trošku rozptýlila. Účast nic moc, před námi pusto a prázdno. Po nás přišla jedna paní, ale možná je to tím časem. Přece jenom se volí od 2hodin. Zatímco jsme s Danou třídili lístek do obálky každý za jednou zástěnou, Martinka nás bedlivě pozorovala, zdali neděláme něco špatně :-)
Sousedka povídala, že jí také volal Václav Klaus, dokonce byla probuzena telefonem dopoledne po noční směně. Alespoň si ujasnila, koho volit nebude ;-)
Martinka v autě očička nezamhouřila, jak je již tradičně jejím zvykem. Zato celou cestu sledovala okolí, nic jí neunikne. Největším zážitkem byl průjezd Hradcem, dostali jsme se do celkem solidní dopravní zácpy a kolem nás se nacházelo plno vrčících a smrdících aut. Martinka se samozřejmě přidala také vrčením. V poslední době jsem ji nejhlasitěji slyšel vrčet na nízko letící vojenský vrtulník. Musela ho za každou cenu svým,"Brrrrm, brrrrrrrrrrm!" převrčet.
Dopoledne byla Martinka opět ve svém živlu, šly s Danou na návštěvu za známou přes silnici. Mají doma maličkého pokojového psíka jménem Sheila. Sheila se po chvíli s Martinkou moc skamarádila, nechala se od Marti muchlovat a tahat za ouška. Pokládala Martinku za svou přítelkyni, přece jenom si jsou velikostně blízko :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist