Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.6.2002
Martinčin věk - měsíce: 16
Rubrika: Deníček




Zamazaná od malin
Není jednoduché napsat v blázinci zde panujícím nový článek. Přesto se mi podařilo najít si chviličku než půjdu roztopit gril. Budeme mít k večeři makrely, mňam, myslím, že si dá i Martinka.
Počasí dnes celkem jde i když původně slibovali meteorologové více sluníčka a tepla. V tomto okamžiku se venku honí mraky a někde asi prší. Není divu, je takové dusno. Martinka celé odpoledne běhala poprvé úplně nahatá. Dana jí dala na hamání maliny a Martinka posléze vypadala, že má ručičky, obličej, bříško a nožičky od krve. Navíc se vylepšila Jupíkem červené barvy :-) Dana ji musela umýt a za tím účelem putovala Marťa do bazénku. Abych vám řekl pravdu, ve vodě se jí moc nelíbí a křičí. Buď se bojí té spousty vody, nebo má v paměti nedávný pád po hlavičce do bazénku. Kdo ví, zatím nám to neřekne.
Teta zkusila Martince obléknout kalhotky bez plínky. Martinka byla upozorněná, že si musí říct až bude chtít jít čůrat. Samozřejmě se tak nestalo a Martinka běhala po čtvrt hodince opět s holým zadečkem.
Neteřinka Petruška neustále Martinku tahá a nechce si hrát sama. Není se čemu divit že Martinka její společnost odmítá, je celá nevrlá a křičí. Pravděpodobně jí navíc lezou zoubky. Při breku si strká ručičku do pusinky přesně tam, kde ještě nemá vylezlé zoubky trojky.
Martinka chce mít občas také klid, dala to najevo odpoledne na houpačce. Houpám ji, je naprosto spokojená a najednou se blíží Petra. Martinka se zamračí a jen jí Petruška sáhne na houpačku, začne Marťa kopat nožičkama a křičí,"Ne ne ne!" Myslím, že po dnešku má Petrušky už dost.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist