Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 18.6.2002
Martinčin věk - měsíce: 17
Rubrika: Deníček




Martinka u bazénku
Konečně nastaly pravé letní dny. Odpoledne se pohybovala teplota kolem třiceti stupňů, nám to nevadí, doma se ochladíme. Martinku Dana preventivně zkusila uložit do postýlky v ložnici. Přece jenom je uvnitř o 10oC méně. Musela s Martinkou v postýlce jezdit a drncat než usnula.
Dana se snažila s Martinkou jít ven až kolem třetí hodiny, kdy už sluníčko tolik nepálí. Lastura v níž má Martinka pískoviště je tvořena ze dvou identických částí. Do té poklopové napustila Dana Martince vodičku, aby měla doma také bazének. Pěkně teplou, ohřátou v hadici. Dalo by se říci, voda jako kafe. I přesto se Martince do vodičky nechtělo. Dana ji zkusila vzít a postavit doprostřed lastury. Jediným výsledkem nakonec byl Martinčin křik. Opravdu se jí v bazénku nelíbí. Myslíme si, že je to způsobeno jejím nedávným pádem po hlavě do bazénku u babičky. Asi to chce čas, aby se přestala bát. Vždyť ve vaně řádí a vody se nebojí. Křičí naopak při vytahování ven.
Bazének Martinka využila ke hraní. Na pískovišti soustředěně nabírala písek do kbelíčku a ten vysypávala do bazénku. Opravdu, skvělá zábava :-)
Vzhledem k velmi teplému dni se ohřála voda v našem solárním ohřívači a tak se i Martinka sprchovala vlažnou vodičkou na zahradě. Já vyklízel navečer půdu a sprcha před odchodem domů byla naprosto skvělá.
Martinka strávila asi půl hodiny před večeří u sousedů. Před chvílí tu byla sousedka a prozradila nám, že Martinka u nich večeřela. My se s Danou snažíme před koupáním i po koupání do Marti něco dostat, je nám divné proč nechce jíst a důvod je prozaický. Je prostě po večeři :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist