Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.6.2002
Martinčin věk - měsíce: 17
Rubrika: Deníček




Malá čtenářka
Martince se předevčírem po dlouhé době spustila rýma. Možná si pomohla o víkendu u babičky. Neteřinka Petruška je nastydlá, i ostatní nevypadali lépe. Dana dnes měřila Martinku zdali nemá teplotu, ráno byla v pohodě, jenom teď navečer teploměr ukázal maličko zvýšenou 37,2oC. Martinka se měřila jako velká holka, teploměrem pěkně pod paždí :-)
Před koupáním měla Maťa čerstvě vykapaný nosánek Nasivinem a po vytažení z vodičky jsem jí odsával obě dírky. Opravdu je rýmy plná. Jenom kdyby se tolik nebránila a nekřičela. Křičí stylem,"Maamííí, maaamíííííí!", maminko, prosím pomóóc :-)
Před večeří a odchodem domů ze zahrádky se Martinka snažila sama oblékat, jak můžete vidět na dnešní fotografii. Snad čtvrt hodiny kombinovala různě šatičky a natahovala je na nožičky. Zkouší si je oblékat obráceně, ne přes hlavičku. Po dlouhém úsilí si je téměř oblékla, mimo ručiček. Poté se Martinka sama se sebou spokojená počala věnovat četbě knížky.
Další velice zajímavou hračkou se staly před svačinkou Martinčiny sandálky. Jelikož ťape po travičce naboso, botičky jsou skvělá hračka. Dá se říci, vždy byly. Martinka se do hry s botičkama natolik zabrala, že jsem ji nemohl dostat ke stolu. Pokud chcete po Martince, aby šla dělat v takovéto soustředěné chvíli něco jiného, máte smůlu. Dosti přitom záleží, jakou silou pouští věc, kterou ji berete. Jakmile je ta síla příliš velká, s velkou pravděpodobností se Marťa naštve, začne nabírat k pláči a vztekání se.
Dnes tomu nebylo jinak a tak následovala svačinka s křikem :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist