Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.6.2002
Martinčin věk - měsíce: 17
Rubrika: Deníček




Martinka za pračkou
Včerjší bouřka stála opravdu za to. Nás se naštěstí moc nedotkla, ale v různých částech České republiky padaly stromy a vítr bral střechy ( Vysvětluji situaci pro zahraniční čtenáře :-) ). Martinka usnula bez problémů, bylo jí úplně jedno co se venku děje.
Dnes jsem byl od Dany upozorněn, abych neučil Martinku říkat Krávo. Je hezké, že se tak na kravičku volá, ale mohla by prý volat i na nějakou cizí paní. To by potom bylo něco :-)
Ráno asi hodinku před obědem musela Dana jít do kuchyně a já zůstal s Martinkou ve stodole. Uklízím prkna abychom mohli přistoupit ke stavebním úpravám. Z hromady prken trčí hřebíky a tak v rámci bezpečnosti jsme jeli raději na kolo. Jenom na hodinu, do oběda. Po včerejšku se moje nohy ještě nevzpamatovaly a já zvolil trasu stále do kopce :-( Pěkné převýšení a celkově asi 12km. Jedinou a v zásadě velkou výhodou byl velice rychlý sjezd cestou zpátky. Nahoře na kopci je vyhlídka, ale nic vidět nebylo, po včerejší průtrži mračen se vypařuje voda a je všude zamlženo. Výlet mi dal velice zabrat, ještě jsem to nerozchodil.
Odpoledne se konečně vyjasnilo a tak může Martinka radostně běhat po zahradě úplně nahatá. Jenom by se měla naučit při čůraní posadit na bobek. Prozatím čůrá ve stoje a musíme jí potom mýt nožičky :-)
Právě je 1715, Martinka se nahatá rochní v pískovišti, Dana okopává zbytky zahrádky, prozatím vzaté slimáky na milost a já griluji na dřevěném uhlí kuřátko. Možná si dá s námi i Martinka, záleží jenom na ní, zdali bude chtít :-)
Dnes jsem vyfotil Martinku v její nové zašívárně, koutečku mezi pračkou a zdí. Martinka tam vleze a sedí na kbelíčku s pracím práškem :-)
P.S.: Martinka se dala samotné masíčko, chleba nechtěla a navrch zdlábla 2 rajčátka. Jenom kdyby chtěla spinkat, právě křičí v postýlce.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist