Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.7.2002
Martinčin věk - měsíce: 18
Rubrika: Deníček




Martinka se svým kočárkemV sobotu jsme u babičky oslavili Martinčin svátek. Oslava proběhla společně se svátkem prababičky. Pro Martinku to byly co se množství dárků týče už třetí vánoce :-)
Není divu, Martinka má babičky, prababičky, dědu a dohromady je dárků spousta. A co všechno dostala? Překrásný červený kočárek pro panenky, knížky s obrázky a říkankami, dřevěné kostky s obrázky, kreslící tabulku(Psal jsem o ní v článku Jsme to ale rodičové), nějaké oblečení a hlavně odstrkovadlo zvané roloped. Martinka rozbalovala dárečky a z každého měla obrovskou radost. Samozřejmě největší z kočárku, ihned si do něho uložila medvídka a vozila ho po obyváku. Jenom doposud nepochopila systém nazvednutí kočárku při přejezdu přes práh. Chvíli se bezúspěšně snaží, později kočárek uchopí a jednoduše přenese. Umí si poradit :-)
Dnes odpoledne se tu přehnal pěkný přívalový déšť s bouřkou. Začalo pršet při mé cestě domů z Ústí. Pršet je velice slabé slovo. Jízda rychlostí 40km/h byla nepřiměřenou a stěrače nestíhaly. Během deseti minut se zvedla voda v potoce o 1,5m a raději jsem mostek k nám ani nepřejížděl, voda se valila vrchem. Chtěl jsem zavolat Daně, ale blesk bouchl do vysílače Eurotelu a vyřadil ho na hodinu z provozu. Konečně měl mobil signál a já mohl volat.
Dana povídala, že u babičky také pěkně pršelo. Nejlepší je zpráva o zlepšujícím se Danině stavu, hlavně už konečně nemá teploty :-) Martinka běhala dopoledne opět venku, jenom musel být uzavřen centrální přívod vody na zahradu. To víte, baví jí pouštět vodu, občas i na sebe.
Využívám nepřítomnosti holek k rozsáhlejším pracem. Jednou z nich je výměna radiátoru v ložnice za větší. Firma dělající topení ho nějak neodhadla a v zimě není v ložnici nejtepleji. Už je tam nový a původní použiji do koupelny, kde je malá jednodeska, také nevyhovující. Dá se říci Škatulata hejbejte se :-). Ten původní z koupelny přijde po natření na černo k sudu na zahrádku pro posílení solárního ohřevu. A je to. Trochu to připomíná pohádku O slepičkovi a kohoutce, nebo ne? :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist