Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.7.2002
Martinčin věk - měsíce: 18
Rubrika: Deníček




Martinka s Danielkou
Konečně mohu zhodnotit situaci na místě, jsem totiž už hodinu u babičky. To byl příjezd. Vylézám z auta a slyším ze dvorka,"Martinko běž se podívat k brance, přijelo auto!" Martinka běží, v jedné ruce koblihu. Jenom mě spatří, tvářička se jí rozzáří širokým úsměvem a přitom radostí piští. Ta má radost, že mě po týdnu opět vidí :-) Jenom se mnou přivítá, táta jí přestává zajímat a už je u druhého auta, kam teta Iva vyložila Danielku v autosedačce. Sedačka leží na trávě, Martinka se na Dani culí a hladí ji po tvářičce. Táta jí v tu chvíli nezajímá, má lepší objekt zájmu.
Dana zrovna nejlépe nevypadá, stále je unavená a hodně kašle. Ven chodí jenom vyjímečně, spíše leží nebo sedí na gauči a čte si.
Martinka měla včera poprvé klíště, chytla ho asi někde na zahrádce. Dana na něj přišla po odpoledním probuzení a ihned ho vytáhla. Na Martinku se vůbec chytá různá havěť. V týdnu ji tu pokousali komáři a ovádi. Zato na neteřinku Petrušku nejde nic. Martinka je po mě, já také přitahuji komáry, na rozdíl od švagra i nevadí.
Ve středu večer se Martinka opět svlékla v postýlce před usnutím. Z ložnice, kam Marťu uložili do postýlky se ozývá křik. Babička s Danou otevírají dveře a co nevidí. Martinka sedí v postýlce, pyžamko svléknuté. Oblékla si ho pro změnu tak, že si do nohaviček strčila ručičky a celkově se znehybnila jako ve svěrací kazajce. Proto ten křik. Kromě toho si svlékla plínku a navíc i vyčůrala do postýlky. Martinka ukazuje prstíčkem na matraci a povídá,"Tůr tůr tůr!" :-)
Podruhé se vyčůrala včera babičce, utekla jí před koupáním do spíže a po návratu povídá,"Tam tam tůr tůr!" Skutečně, na zemi ve spíži byla louže. Kdyby tak si chtěla říct a vyčůrala se na nočník, ale to ona ne :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist