Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.7.2002
Martinčin věk - měsíce: 18
Rubrika: Deníček




Martinka na houpačce
Dana vypadá opět o něco lépe, uvidíme v pondělí ráno jde k doktorce na kontrolu. Martinku zanecháme do středy tady u babičky. Babičká má totiž dovolenou a tak si chce Martinku také trochu užít. Teď to není žádný problém, Martinka se vlastně během Daniny nemoci odstavila. Ve středu si pro Marťu zajedeme a ve čtvrtek se chystá strategická porada se známými o naší společné dovolené. Musíme se pokusit dohodnout alespoň místo, kam pojedeme.
Dnes ráno vstávala Martinka s babičkou a společně s dědou se nasnídali. My s Danou zatím spokojeně vychrupávali. Martinka se po snídani sápe na dveřní kliku a chce jít za námi. Babička jí povídá,"Martinko, tatínek s maminkou ještě spí, nemůžeš tam chodit!" Jenomže neteřinka Petruška jí dveře otevírá a Martinka pádí do místnosti. Jenom mě zahlédne radostně křičí,"Tatí tatí!" Přibíhá k posteli, přes Danu přeleze ke mě. Ihned se se mnou začíná muchlovat. Poté chce zpátky na zem a to se Dana brání, nenechá si přece zmordovat obličej Martinčinýma bačkůrkama. Vstává z postele a uvolněné místo bleskurychle okupuje Martinka. Povídá mi,"Martíí hajíí!", ulehává vedle mě, chytí peřinu a přitáhne si ji až pod bradičku. Se šibalským úsměvem se poté otáčí na mě. Jak je vidět, nejraději by spinkala se mnou místo maminky. Nemůžu se zbavit dojmu, že jsem jí přece jenom za ten týden chyběl :-)
Před chvílí navečer jsme šli všichni kromě Dany ke známým, mají vyrobenou novou houpačku. Jsou to takové dvě lavice proti sobě s podlážkou a skvěle se na tom houpá. Martinka během houpání zhamala celou broskev a jednu meruňku, můžete ji vidět společně s Petruškou sedící na houpačce. My si mezitím dali pivo, hned vedle je totiž hospoda. Už při cestě tam, Martinka sedící mi za krkem křičela,"Píívo, pííívo!" :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist