Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 21.7.2002
Martinčin věk - měsíce: 18
Rubrika: Deníček




Martinka spravuje pračku
Ráno jsme šli s Martinkou zkontrolovat k rybníčku kachnu s káčaty. Žije tam už delší dobu sama a najednou se u ní objevila čtyři maličkatá káčátka. Dnes jsou už trochu větší, ale máma je brání otevřeným zobákem a výhružným syčením. Martinka se o tom sama přesvědčila, když si chtěla malou kačenku pohladit.
Při chůzi k rybníčku a zpět mi Martinka seděla za krkem na koníčku. Jdeme, Marťa rajtuje v sedle a křičí,"Hyjé hyjó!" :-) Snaží se mě donutit k poklusu, má ráda rychlou jízdu. Jenom při průchodu brankou musím kontrolovat výšku a skrčit se, nad průchodem se totiž tyčí kovový oblouk s kytičkama.
Dnes se konečně po delší době udělal krásný slunečný letní den. Babička svlékla Marťu do naha a namazala mastí na opalování s vysokým ochranným faktorem. I přesto je Martinka krásně opálená. Moc se jí líbí běhat bez plínky. Našla si místečko kam si dřepne a vyčůrá se podle potřeby. Jenom dnes navíc udělala bobeček do uličky mezi ostružinovými keři. Zatím si stále tak nějak nechce říkat, aby šla na nočník. Ne že by nevěděla k čemu nočníček slouží, prostě nechce.
Včera odpoledne mi Martinka pomáhala opravit prababičce pračku. Má prorezavělou vanu, ale dobrý motor. Druhá podobná u dědy v garáži byla dobrá se spáleným motorem. To se hodilo a tak jsme s Martinkou vymontovali motor(Martinka říká,"Moto, vrrrrr!" :-) ), přivařili na něj úchyty a bylo to. Martinka, vybavena šroubovákem a kladívkem mezitím opravovala tu druhou pračku určenou do šrotu. Nejraději má kladívko a dělá,"Bum bum bác!" :-)
Při montáži povídám,"Martinko, mám to blbý!" Martinka ihned opakovala,"Blbý blbý!", takže umí opět nové slovo ;-)
Tak jsme konečně doma i když bez Martinky, s ní se setkáme až ve středu odpoledne. Já už jsem po týdnu zvyklý, ale Dana se s ní takto odloučila poprvé.
Novinka po příjezdu: v 1700 se tu přehnala silná bouřka s větrnou smrští, mnoho stromů je polámaných a cestou bylo vidět i několik poškozených střech :-( Mimo jiné už 3,5 hodiny nejde elektřina, doufáme že to brzo spraví. Můžu Vám napsat pouze díky akumulátorům v notebooku a telefonní ústředně.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist