Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 14.8.2002
Martinčin věk - měsíce: 18
Rubrika: Deníček




Martinka hamá v restauraci :-)
Včera jsme až do půlnoci sledovali povodňové zpravodajstí, na ČT1 ani nic jiného nedávali. Praha pohromu přestála a teď se chystají na nával vody města a obce ležící dolu po proudu. Alespoň, že přestává pršet :-(
To, že byla včera rozvodněná i horská říčka Jizera a Nisa jsme mohli na vlastní oči zhlédnout dnes během našeho společného výletu do Liberecké ZOO. Mám nafoceno spoustu fotek a musím je až doma v klidu připravit, okomentovat a poslat na Web. Tím nepřímo prozrazuji, že naši přítomnost v Žacléři prodlužujeme o den déle. Je 2015 a teprve před chvílí se nám sem podařilo dojet z Liberce. Ale teď Vám vše vylíčím pěkně popořádku.
Po ránu se Martinka definitivně probouzí ve tři čtvrtě na osm a při zběžném pohledu je jasné, že si můžeme o pěkném počasí nechat zdát. I přes předpověď v rádiu vyjíždíme směrem na Liberec. Máme sto chutí auta otočit před Vrchlabím, neboť se dostáváme do hustého souvislého deště. Naštěstí po několika kilometrech pršet přestává, proto pokračujeme dál. Je čas oběda a tak se stavujeme v roztomilé hospůdce na Mýtince kousek od Harrachova. Tím se dostávám k Martinčině prvnímu jídlu v restauraci. Někdy se začít musí, proč ne zrovna dnes? Hledíme do jídelního lístku a rozhodování nám značně zjednodušují ceny. Polovina jídel za 149Kč a druhá za 199Kč, hezké, že? Martince volíme hranolky s oblohou, přece jenom je má vyjímečně. Martinka neskutečně hamá spolu s Petruškou. Jenom Danielka na nás hladově kouká z autosedačky. Dočká se až v Liberci, kde ji maminka nakojí. Na fotografii je Martinka zachycená v okamžiku oběda :-)
Návštěva ZOO se vyvedla a bližší reportáž Vám předám až po příjezdu domů. Dnes už nemám sil. Právě je totiž 2137, já Martinku před chvílí vykoupal a Dana ji uložila do postýlky. Také rekord, co se týče doby koupání ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist