Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 15.8.2002
Martinčin věk - měsíce: 19
Rubrika: Deníček




Martinka si hraje s Danielkou :-)
S napětím sledujeme kontinuální zpravodajství České televize z níž se stal zpravodajský kanál podobný CNN a je to jedním slovem katastrofa obrovského rozsahu. V severních Čechách je na Labi jezero dlouhé asi 60km a široké 6km, v Praze na Karlíně začínají padat podmáčené domy a viděli jsme i obrázky z vesnice téměř srovnané se zemí. Hrůza :-(((
Jsme konečně doma, včera byl večer vpravdě hektický. Jízda 100km tam a zpátky do Liberce, pozdní návrat, večeře, koupání a usínání. Byl jsem rád, že jsem si mohl alespoň chvíli sednout a poslat aktuality na Internet.
Na dnešním obrázku je Martinka zachycena současně se šestiměsíční Danielkou při sedu na zemi. Marťa právě Danielce ukazuje obrázky v knížce. Chtěla by se nejraději sama starat o Daní.
Jinak od rána máme náročný program. Snídáme konečně v deset hodin, Petruška mezitím došla do krámu pro rohlíky. Do oběda zbývá kromě krocení dětí vyzkoušet na počítači funkci vypalování, zakoupili jsme totiž včera v Liberci přehratelná cédéčka. I přes ustavičný dětský atak se mi konečně podaří zkušebně něco zkopírovat, švagr se totiž počítač teprve učí zvládat. O půl jedné obědváme a na Martince je znatelná velká únava. Není divu když je neustále tahaná neteřinkou Petruškou. Navíc jí Petra povídá,"Já tu svoji polívku nechci, Martinko je to fůůj, fíí!" Fakt dobrý, Petra je vyhozena od stolu a Martinka odmítá dále hamat. Nakonec do ní Dana něco dostane z druhého jídla. Balíme, loučíme se, nasedáme do auta a frrr, domů. Martinka nejdříve žadoní o lahvičku s pitím, Dana ji musí chladit vystrčením z okna(Čaj je totiž před chvílí uvařený). Martinka se nabumbá a spokojeně usíná před Trutnovem. Po chvíli usíná společně s ní i Dana a holky neprobere pořádně ani šílená kostkovaná silnice vedoucí přes obec Batňovice :-)
Právě je 2045, Martinka je vykoupaná, uložená a už půl hodiny vedle velice nahlas povídá. Volá,"Danů Danu-ko Danu-ko tatínku maminko Danííí tam tam dobrý ano ano ne ne!" :-) Její slovní zásoba je daleko větší, ale to bych popsal celou stránku ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist