Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 24.8.2002
Martinčin věk - měsíce: 19
Rubrika: Deníček




Martinka se poprvé koupe v písníku :-)
Martinka se odpoledne poprvé koupala ve velké vodě. Jeli jsme s ní kousek za vesnici na písník. Už při svlékání si netrpělivě prohlíží rozlehlou vodní hladinu a prstíčkem na ni ukazuje. Pomalu a rozvážně našlapuje po písku směrem k vodě a Dana ji přitom drží za ručičky. Konečně stojí ve vodě a roztomile se šklebí. Dana bere Martinku do rukou a máchá s ní prádlo. Čekáme jaká bude Martinčina reakce, zdali se nezačne bát. Ani náhodou! Pusinka od ucha k uchu, neustále vyplazený jazýček a veselý smích. Až po chvilce začíná drkotat zoubky, nedá se nic dělat, osušit a šup do župánku. Dana si jde ještě sama zaplavat a tak ji s Martinkou pozorujeme ze břehu. Myslím, že se Martince ve velké vodě bude líbit :-)
Tak jsem Vám stručně přiblížil naše dnešní již druhé a Martinčino první koupání. Možná to bylo letos naposledy, nevadí, příští rok si snad užijeme vodičku více.
Při odpoledním popíjení kávy venku, posadila teta malou Danielku na deku a Martinka si s ní hrála. Přesněji řečeno, brala jí a vracela hračky. Mimochodem se jí stačila i vyčůrat na roh deky. Martinka totiž běhá jenom v šatičkách bez plínky. Když vidím Danielku, Martinka byla loni také takový prcek a jak nám za ten rok vyrostla. Danielka prozatím pouze pevně sedí, neumí se ještě sama posadit a provozovat jiné lezecké aktivity. Vždyť je jí teprve něco přes šest měsíců. I když u nás ve vsi jeden kluk začal chodit na sedmi měsících. Nemusím chodit daleko, syn mého kolegy začal úplně stejně :-)
Martinka bezpečně poznala před chvílí, pro co si děda šel do autochladničky umístěné v garáži. Jenom vykoukl ven, Martinka ukazuje a křičí,"Píjó píjóó píjóóó!" ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist