Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 16.9.2002
Martinčin věk - měsíce: 20
Rubrika: Deníček




Martinka mi pomáhá betonovat :-)
Dopoledne se na Martinku a Danu byla podívat Lucinka s maminkou. Sotva se holky uviděly, jásaly radostí a hned si spolu šly hrát. Lucinčina maminka byla překvapená jak Martinka začíná ze slov skládat jednoduché větičky. Možná ještě tento týden půjde Dana a Martinkou oplatit návštěvu k Lucince. To je tam, co jsme se včera dívali na pejska. V souvislosti s dopolední návštěvou jsem zase žasnul já při odpolední svačince. Martinka povídá,"Lucin-ka hamá koláček!", na chvilku se zarazila a opravila,"Hamala koláček!" To je něco, dokonce správně poví i čas. Za chvíli toho bude z gramatiky umět více, než já z angličtiny ;-)
Odpoledne potřebovala Dana pracovat na počítači, má toho moc a tak jsme s Martinkou opět betonovali. Protentokrát základ pro kus zdi a nosný rohový trám ve stodole. Martinka se do práce opřela s velkou vervou a také podle toho za chvíli vypadala. Dana ji málem ani nepoznala. Není divu, když Marťa asi třikrát zakopla o hadici a rozplácla se jak dlouhá tak široká do blátíčka. Přece jenom celý den jde jedna přeháňka za druhou.
Martinka se většinou snaží při práci napodobovat. Na fotografii právě nabírá písek do kolečka, já ho nabíral venku a vozil na dvorek. Po umíchání betonu mě chvíli soustředěně pozorovala, pak si přinesla vlastní lopatku na písek a pomáhala mi nabírat beton. Tímto stylem měla po chvíli zamazané i bábovičky a odstrkovadlo roloped. Prostě, v takovou chvíli ji nezajímají její hračky, musí se pracovní činnosti zůčastnit.
Není divu, že je po takové práci unavená a právě teď o půl deváté prakticky spinká. Vešel jsem do ložnice ji zkontrolovat a Martinka ležela nehnutě ke mě zády. Najednou se na mě usměje, udělá jazýčkem čertíka bll bll bll, otočí se a spí dál ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist