Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 20.9.2002
Martinčin věk - měsíce: 20
Rubrika: Deníček




Martinka sedí a autě s plyšovým losem :-)
Před obědem povídá Dana Martince,"Martinko, budeme vařit k obědu kolínka!" Od té chvíle byla Martinka celá natěšená na kolínka. Neustále povídala,"Kolínka, budu hamat!" Co se týče teorie, zvládá jídlo bravurně. Horší je to s praktickou realizací. Sotva Martinka dostala před sebe polívčičku, neustále opakovala jak bude hamat kolínka. Když už je konečně dostala na talířek, snědla jich jenom pár. A tak je to se vším. Pokud nejde o jídlo, je Martinka neskutečně hodná ;-)
Před chvílí jsme přijeli k babičce a dědovi. Cestou jsme se stavovali pro prababičku a ta se společně s Danou ptala Martinky, co společně děláme. Otázka první,"Martinko, co děláte s tatínkem na dvorečku?" Martinka odpovídá,"Pracujeme!" Dana pokračuje,"Martinko, copak mícháte?" Martinka povídá,"Míchačce, betóón!" Dana zkouší Martinku dále,"Martinko, copak vozí tatínek v kolečku?" Dopoledne jí Marťa odpověděla kamínky. Jenomže v tuto chvíli se Martinka zamyslí a odpoví,"Kolečku vozí bordel!" Hezké slovo, viďte, to jsem Martinku naučil já ;-) Prababička se diví,"Jéžíši, ty toho Martinko už umíš!" Na to Marťa vykřikne,"Jééžííši!" ;-) Už jsme téměř u babičky, míjíme nádraží a Martinka má rázem jiný objekt zájmu. Vykřikuje,"Tam tam koleje, mašinka, hůůůů, hůůůůůů!"
Prababička darovala Martince roztomilého plyšového losa, jak můžete vidět na dnešní fotografii. Přesně takové losy prodávají jako suvenýry všude ve Švédsku. Asi proto, že jich tam hodně běhá po lesích a pláních.
Když už jsme u toho mluvení, Marťa dopoledne překvapila Danu také jedním slovním spojením. Povídala,"Pěknej blbec!" Dana se mě cestou ptá,"To bych ráda věděla, kde to Martinka slyšela!" Myslím, že nemusí chodit daleko, minulý týden při práci povídám,"Martinko, to bych rád věděl kterej blbec tady postavil ten trám!" ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist