Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.9.2002
Martinčin věk - měsíce: 20
Rubrika: Deníček




Martinka si hraje u babičky na pískovišti :-)
Martinka dopoledne jezdila na svém rolopedu a honila s Petruškou, která pro změnu seděla na kole. Okolo domu se rozrostírají betonové chodníčky a moc pěkně se po nich jezdí. Hlavně rychle, což bylo jednou z příčin Martinčina pádu. Jako další bych mohl uvést nerovnosti a díry v betonu. Martinka pěkně rozfofrovala svoji motorku, v plné rychlosti to nabrala do díry, přeletěla řidítka a čelíčkem se zaryla do betonu. Boule vyskočivší na čele je prozatím rekordní. Ještě ke všemu se po hodince pěkně probarvila. Což o to, Marťa byla celkem v pohodě, pobrečela si a jenom ji maličko odtrnulo, sedla na vozidlo a řádila dál. Jenom jedeme odpoledne do Hradce k babičce a už slyším její slova,"Musíte na Martinku dávat větší pozor a hlídat ji, aby se jí nic nestalo!" Co naděláme, dopoledne spadla Marťa také metr a půl od obou prababiček, když na holky dohlížely ;-)
Minulý týden skončily Martinčiny oblíbené večerníčkovské Krkonošské pohádky. Však po Daniných slovech,"Martinko, honem dohamej večeři, půjdeš se dívat na Večerníček!" Martinka radostně volá,"Totodýl totodýl! Již několikrát jsme jí vysvětlovali, že ve večerníčku je Krakonoš, nikoliv krokodýl, Martinka si to nenechá vymluvit :-)
Odpoledne jsme navštívili babičku v Hradci. S babiččinou reakcí na Martinčinu bouli to nakonec nebylo tak hrozné, jenom povídala,"Martinko, ty máš ale bóóó!" Sama Martinka nám již předtím oznámila že je v pohodě slovy,"Martinka bóóó, nemá!" ;-)
Už jsme doma nahamaní, vykoupaní a Martinka se snaží vedle usnout. Ani moc nepovídá, je pravděpodobně za celý víkend utahaná. Dana pracuje na počítači a já se půjdu podívat na sestavu včera přivezených skříní. Nebude to jednoduché, v balících jsou jenom desky, spousta šroubů a některé části se musí přesně svrtat. Uvidíme, co z toho vzejde. Mohla by i skříň :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist