Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Ze dne: 02.10.2002
Rubrika: Doma


Titul: Jak (Ne)dostat padáka...

Jistě jste zvědaví co se skrývá za výše uvedeným nadpisem. Musím Vás uklidnit, rozhodně se nejedná o nějaký vyhazov z práce ale o televizní hru na TV Nova Nejslabší, máte padáka!. Jistě Vám nemusím představovat roztomilou a kousavou moderátorku Zuzanu Slavíkovou.
Nevím, jak se to stalo, ale před třemi měsíci jsem se podíval na adresu www.nejslabsimatepadaka.cz, chvíli si početl a nakonec vyplnil formulář s přihláškou. Následně jsem na celou věc pěkně zapomněl.
Včera mi najednou zvoní mobil, dívám se na číslo a konstatuji že mi nic neříká. Zvedám tedy telefon a z druhé strany se ozývá milý ženský hlas,"Dobrý den tady je .... z televize Nova, přihlašoval jste se do soutěže Nejslabší, máte padáka?" Musím Vám říci, docela dobrý šok. Po delší pauze jsem se se s paní domluvil a zapsal si důležité informace.
Konkurz na soutěž se koná začátkem prosince na jedné pražské univerzitě. S sebou stačí mít pouze aktuální fotografii a tužku. Následovat bude dvojhodinový test na prověrku znalostí. Pravděpodobně proto, aby se do soutěže nedostal někdo úplně bez znalostí. Moc nedoufám, že by mě vybrali, ale proč to nezkusit. Myslím že to může být celkem pěkná zkušenost, vždyť o nic nejde.
O dalším vývinu situace Vás budu samozřejmě informovat.


Copyright © - LTX 2001 - 2024