Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 17.10.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka ochutnává pomazánku z robotu :-)
Včera večer před usnutím vypadala Martinka celkem dobře, měla jenom zvýšenou teplotu. Ovšem v noci jí Dana musela dávat asi v jednu hodinu čípek Paralenu, neboť rtuť teploměru(Co to plácám, vždyť teploměr je digitální :-) ) se zastavila na téměř 39oC. Zatímco Martinka ležela rozbalená vedle mně na postýlce, já klidně chrupal. Dana položila Marťu do její postýlky a po chvíli se odtamtud ozývalo,"Chrr pší, chrrr pší, tatínek!" ;-)
Asi ve tři hodiny najednou Martinka začala kuckat, pravděpodobněji jí zaskočily hleny a než jsem stihl donést kbelík pro nějž mě Dana poslala, stihla se Marťa vyblinkat do postýlky. Po převléknutí jsme si lehli do velké postele a Dana šla mezitím vymáchat poblinkané prostěradlo. Než došlo k Martinčinýmu transportu zpět do její postýlky, málem vedle mně usnula.
Po ránu Dana zavolala paní doktorce a ta se chtěla na Martinku preventivně podívat. Jeli jsme tedy do Ústí. V čekárně Marťa objevila houpací kohouty, bleskurychle se v nich usadila a houpala se. Pohodička až do chvíle, než se otevřely dveře ordinace. K doktorce projevovala značnou nedůvěru, dokud jí nezačala jezdit po tělíčku stetoskopem. Kupodivu se Martinka uklidnila a ihned ukazovala figurky položené na okně,"Tam kočička, pasátko, koníček, labuť!" ;-)
Na průduškách nic není, Martinka dostala kapky do nosánku Pamycon a na vykašlávání sirup Ambrobene. Snad jí bude chutnat, ona nechce nic na lžičku :-)
Z odpolední návštěvy školky sešlo, Dana si jela alespoň navečer zaplavat. Martinka komentovala,"Maminka jela koupat, autíškem!" Opravuji jí,"Martinko, maminka jela autobusem!" Martinka povídala,"Jela, busem!" Podvečer trávíme s Martinkou sami a před chvílí jsme "vařili" večeři. Umíchali jsme na robotu tvaroh s rybičkama. Za chvíli půjdeme hamat. Martinka celou dobu vykřikovala,"Hamat budu mazánku!" ;-) To se ještě uvidí, takových řečí jsme již slyšeli ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist