Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 18.10.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka právě dohamala svačinku :-)
Martinka dnes vypadá poněkud lépe, zato mně se spustila rýma. Dana má také nějaké příznaky v krku a děda prý na tom není o mnoho lépe. Asi jsme při poslední návštěvě u babičky chytili nějakého bacila.
V noci začala Martinka opět hodně kašlat a Dana na základě zkušeností získaných předešlé noci přinesla preventivně k postýlce kbelík. To proto aby Martinka příliš nepoblinkala postýlku. Kbelík naštěstí zůstal prázdný. Ráno Dana vytahovala Marťu z postýlky a Martinka přitom ukázovala prstíčkem na kbelík se slovy,"Martinka blinkala?" :-)
Při odpolední svačince popíjíme s Danou kávu a já jí povídám,"V práci jsem ta data musel přenášet z notebooku po síti, neboť náš dílenský počítač nemá cédé mechaniku!" Martinka bleskurychle reagovala,"Cédé-čko, cédé-čko, cédé cédé kočka pede!" Martinka ví co je to cédéčko, vždy když ho vkládám do přehrávače nebo do počítače, neopomene to okomentovat. Mě odpoledne více zaujala ta Martinčina asociace cédéčka s dětskou říkankou. Je vidět, že se zdokonaluje.
Po svačince jsem vyjímečně nešel nic dělat ven. Preventivně, abych se trochu dostal z té rýmy. Pro změnu buším do klávesnice počítače. Databáze jsou již převedeny, zbývá přepsat skripty všech stránek a maličko je vylepšit. Práce je moc a Vy se s ní na eMartince budete moci brzy seznámit.
Martinka mě chvíli pozorovala a posléze, stejně jako včera povídá,"Ponožky ponožky!" Přitom se natahuje směrem k okenímu parapetu. Asi jí špatně rozumím a ptám se,"Martinko, já žádné ponožky nevidím!" V tu chvíli udeří blesk a mě se v hlavě rozsvítí! Martinka chce přece podložky, tedy pěnové puzzle. Moc ráda ho skládá. Když slovo podložky a podložky zní skoro stejně ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist