Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 22.10.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka pokládá pyžamko na radiátor v koupelně :-)
Při mém příchodu z práce seděla Martinka právě na nočníčku. Moc do něho čůrat nechce, maličko si ucvrkne, vstává a hlásí,"Matinka čůůala trošku!" Dana se jí hned ptala,"Martinko, řekni tatínkovi, jak si řekneš na nočník!" Martinka pohotově odpověděla,"Maminko čůůrat!" Hlavně že to zvládá teoreticky, prakticky si říkat nechce. Když jí Dana poví,Martinko, jdeme na nočník!", jediné co Marťa prohlásí,"Nechcu nechcu!" a zdrhá pryč ;-)
Dana dopoledne uklízela spížovou skříňku v kuchyni. Samozřejmě k Martinčině veliké radosti. Marťa vyklízela ven sklenice se slovy,"Martinka rabovat rabovat!" a snažila se je pokládat nahoru na pracovní plochu. Dana jí to samozřejmě zatrhla a tak se Marťa spokojila s pouhým ukládáním na zem a stavěním komínků :-)
Při kontrole skříňky Dana nalezla mimo jiné dva pytlíky pravých italských Tortellini. Na zadní straně pytlíku je psáno že neobsahují glutaman sodný, Dana je tedy připravila k večeři a Martinka si s námi mohla dát také. Vynikající Tortellini s masovou a sýrovou náplní Martince evidentně zachutnaly. Chvíli napichovala vidličkou, chvílemi si je brala z talířku ručičkou a neustále opakovala,"Kolínka dobrý!" No, moc jsme jí nerozmlouvali, že se o kolínka nejedná ;-)
To, že Martinka pěkně hamala je jedna věc. Ještě tak kdyby večer neblinkala. Chviličku po položení do postýlky dobumbala lahvičku čaje a začala kňourat,"Jetě jetě bumbu bumbu!" Dana jí dala ještě jednu lahvičku a dost. Jenomže Marťa neměla stále dost, brečela až se začala dávit a už to bylo venku :-(
Dnešní fotografie pochází z koupelny, Marťa právě pokládá svoje pyžamko na radiátor.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist