Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 23.10.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka otevírá jogurt :-)
Martince se daří lépe, jenom rýma stále přetrvává. Neustále jí vykapáváme nosánek a odsávačkou vytahujeme nudle z nosu. Při aplikaci kapek Martinka většinou odevzdaně leží na zádíčkách a povídá,"Rýmo bež, panenku teš, nechceme tě rýmo!" To má od Dany, povídala jí,"Rýmo, rýmo, běž, nechceme tě tady!" Martinka si říkání upravila po svém a zakomponovala do něho i říkanku z jedné knížky,"Běž, panenko, běž, veverušku těš!" :-)
Martinka kýchá již méně, po pořádném kýchnutí neopomněla prohlásit,"Hepčík!" Většinou jí přitom vyletěla i nudle z nosu. Po jednom takovém kýchanci se jí Dana zeptala,"Martinko, máš nudli?" Martinka pohotově odpověděla,"Jenom hepčík!" ;-)
O půl páte jela Dana s kamarádkama do posilovny a my se s Martinkou hlídali. Nejdříve přišla na řadu svačinka. Na fotografii se Martinka právě bezvýsledně snaží otevřít jogurtek. Po chvíli mi ho podala se slovy,"Tatínek otevžít!" Alespoň, že ho téměř zhamala. Při obědě s Danou překvapivě pěkně jedla, na závěr si dala brambory a přitom povídala,"Brambory dobrý!" :-)
Sotva Dana v sedm hodin přijela, nestačila se divit. Martinka totiž v zápalu hry se mnou vytahala ze skříňky téměř všechny svoje hračky. Za dopoledne nevyndala téměř nic, jenom neustále lezla Daně na klín s knížkou a slovy,"Maminko číst!" Martinka má moc v oblibě právě Martínkovu čítanku
Na koupání si Martinka bere na nožičky pejsky. Jedná se o fialové bačkůrky s hlavičkama ušatých pejsků. Martinka je z nich unešená, má je na nožičkách při cestě do koupelny i zpět. Poslední dny neopomene poznamenat,"Matinka, dala prasátka, Danince!" Na vysvětlenou, ta prasátka jsou podobné botičky a ve skutečnosti se nejedná o žádná prasátka, nýbrž o hrochy. Nevíme proč si Martinka bačkůrky takto pojmenovala. Je s nimi vyfocená již někdy před rokem, to jí byly velké. Teď z nich vyrostla a tak je bude pravděpodobně nosit neteřinka Danielka ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist