Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 25.10.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Dana vysává Martince rýmu z nosánku :-)
Nedá mi to a musím Vám napsat, jak v poslední době Martinka terorizuje Danu. Například včera před spinkáním. Martinka si vzala prášky na zoubky a Dana ji šoupla do postýlky. Samozřejmě s nezbytnou lahvičkou čaje. Martinka vybumbala čajíček a začala kňourat,"Maminko, novej, další, tošku!" Dana ji přinese novou lahvičku, Martinka ji přiloží k ústům a je to tu nanovo,"Maminko, ohžáát, ohžáát!" Dana Martinku chvíli přemlová,"Martinko,čajíček je teplý, před cvhílí jsem ho ohřívala v mikrovlnce!" Martinka jako by neslyšela si vede svou,"Ohžáát, ohžáát!" a začíná natahovat. V takové chvíli má naprostou převahu, neboť jakmile se pořádně rozčílí, zakucká se a vyblinká večeři. Ach jo :-( Však nám paní doktorka při vylíčení našich problémů povídala,"To se nedá nic dělat, jenom vám v takovém případě nezávidím výchovu!"
Abych se vrátil ke včerejšku - Martinka usnula až když s ní Dana chvíli v ložnici pobyla. Pokud chci Danu vystřídat já, Martinka začne brečet a volá,"Maminku, maminku, maminkóó!" Prostě, maminka je v takové chvíli žádanější ;-)
Po včerejších problémech s usínáním spinkala Martinka překvapivě tvrdě celou noc. Po ránu ji Dana musela probudit ve čtvrt na devět za účelem podání antibiotik. Martinka je musí užívat po dvanácti hodinách. Po oblíznutí lžičky ihned vytuhla a znovu se probrala až v devět hodin. To je pohodářka, viďte?
Martinka má stále rýmu a musíme jí neustále odsávat nosánek, jak můžete vidět na fotografii. Dana právě používá odsávačku a Martinka je mezitím zabraná do prohlížení počítačové diskety ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist