Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 27.10.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka s Danielkou v kočárku :-)
Pryč jsou doby, kdy jsem si dopoledne uvařil kávu a k ní si zakousl nějakou sušenku. Martinka o ni donedávna nejevila zájem. Včera jsem si přinesl kolečko Fidorky a položil ji na stůl. Martinka zpozorněla, vystartovala bleskurychle ke mně a sápala se po Fidorce s výkřiky,"Tatínek má dobrou kokoládu, mňam! Hamat Martinka, bude!" :-) Čokoládu jsem schoval, aby Martinka později hamala oběd. Jenomže se nenechala jenom tak odbýt, neustále po mě lezla a snažila se odhalit úkryt. Přitom povídala,"Tatínek soval kokoládu, nevidím!" ;-)
Na včerejší večer nám místo koupání připadlo pouhé mytí. I přesto se s Marťou přesunuji do koupelny. Martinku nesu tady u babičky většinou nahatou, žínkou si omyjeme obličej a zadeček. Martinka během cesty hlasitě komentovala všechno dění z obyváku až do koupelny. V komoře jsme potkali dědu, právě rovnal pivní lahve na poličce. Martinka na dědu ukázala a povídala,"Děda, pívo rabuje!" V poslední době Martinka všechno rabuje. ;-)
Když už jsem nakousl to pivo, v pátek jsem ho měl nalité při večeři ve sklenici. Martinka mi tu sklenici v nestřežené chvilce uzmula a celkem mě překvapila. Myslím tím, jak ji držela v jedné ručičce a zkušeně si lokla aniž by se polila. Když chce zvládá pití ze skleničky s přehledem. Myslím že jí pivo moc nechutnalo, neboť ho dlouze zapíjela čajíčkem z lahvičky. Jednoduše řečeno, musí všechno ochutnat aby jí náhodou něco neuteklo :-)
Dopoledne se překvapivě vylepšilo počasí, Martinka se mohla po týdnu stráveném doma konečně podívat ven. Dana s tetou totiž venku aranžovaly květináče a koš na hřbitov. Martinka běhala s Petruškou a malá Danielka je alespoň pozorovala z kočárku.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist