Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 29.10.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka předvádí marťánka s tykadly :-)
Odpoledne jsem přijel z práce dlouho, až o půl páté. Stavoval jsem se cestou v supermarketu na velký nákup. Žádný problém když jedu autem. Díky zdržení Martinka mezitím posvačila s Danou. Zhamala prý celý jogurtek bez většího protestování. Po svačince nám pomohla s vybalováním nákupu. Přitáhla si židli od stolu pěkně k lince kam jsem mezitím položil skládací bednu s nákupem a vytahovala jednu věc za druhou. Dana vše uklízela do ledničky a spíže, za chvíli bylo vše společnými silami na svém místě.
Martinka mi ukazovala při skládání pěnového puzzle - létajícího talíře, jaké že tykadla mají na hlavách marťánci. Právě oni létají v takových talířích, alespoň to si říkáme ;-)
Dana jela do posilovny a já byl zvědavý jak zvládneme s Martinkou usínání. Jistě víte, že Marťa v poslední době preferuje na povídání pohádky a usínání pouze maminku. Dnes je vše jinak. Martinka se s Danou o půl sedmé rozloučila, ještě povídala,"Maminka jede pyč, cvičit, busem!" Tím skončila její jakákoliv další zmínka o mamince. Dana jí nechyběla při večeři, při koupání a jak je vidět (hlavně slyšet :-) ) ani při usínání. (Právě jsem byl Martince ohřát další stovku čaje. První vyzunkla, podávala mi prázdnou lahvičku a přitom šeptala,"Tatínku, maličko maličko!" ;-))
Dana se před odjezdem oblékala v ložnici a Martinka tam za ní zvědavě nakoukla. Vlezla pod postel, vytáhla osobní váhu a nabádala Danu,"Maminko, pocem stavit!" To víte, má všechny naše činnosti pěkně okoukané :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist