Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 30.10.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka hamá probináčka :-)
Odpoledne před svačinkou byla Dana objednaná ke kadeřnici na stříhání vlasů. Já měl původně hlídat doma Martinku, Dana si však na poslední chvíli rozmyslela i Martinčino ostříhání. Přece jenom měla Martinka vlásky přerostlé, takové chmýříčko. Alespoň se jí trochu zahustí.
Přijel jsem z práce takzvaně na poslední chvíli, Dana stála již venku společně s Martinkou. Otevřela mi vrata na dvorek a Martinka se rozeběhla na cestu, škobrtla však o kolej vyjetou autem. Rozplácla se jak dlouhá, tak široká do pěkného blátíčka. Naštěstí to odnesly jenom ručičky a jedna nohavice. Dana skočila s Marťou pohotově k umyvadlu umýt ručičky, kalhoty však zůstaly špinavé.
Cestou s námi běžel sousedovic pes Beníček, opět se mu podařilo zdrhnout skokem přes plot. Při odbočce ke kadeřnici se Martinka zarazila a nechtěla dál. Začala brečet, křičet a nepřestala ani uvnitř. Ještě štěstí, že jsme přišli jako první a nikomu ten křik nevadil. Martinka se po dlouhém přemlouvání posadila Daně na koleno a nechala si hrábnout do vlásků. Naštěstí se uklidnila, už jsme si s Danou představovali blinkající Martinku, neboť se v jeden okamžik pěkně zakuckala z křiku. Domníváme se, že si Martinka tak nějak asociovala doktorku s kadeřnicí, u paní doktorky v poslední době takto křičí. K úplnému uklidnění došlo až když Marťa ukázala nahoru na velké zrcadlo a povídala,"Jůůů hvezdičky tam, nahóóže!" ;-)
Martinka je ostříhaná pěkně na kluka, má ale náušničky a tak si ji nikdo nesplete :-) Zatímco se nechala ostříhat Dana, my s Marťou vyrazili k domovu na svačinku.
Martinka mě velice mile překvapila při svačince. Zhamala během chvilky celého pribináčka a úplně sama. I kelímek vyškrábala lžičkou. Podle Daniných slov dnes hamá celý den pěkně :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist