Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 01.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka jde s maminkou od voleb :-)
Dnes jsem z práce přijel opět maličko později, Dana s Martinkou na mě již čekaly na dvorku. Právě se vrátily z procházky a společně jsme se vydali na obecní úřad odvolit v komunálních volbách. Martinka šla s námi jenom do počtu, na volby si bude muset ještě pár let počkat :-)
K Obecnímu úřadu se musí jít po schodech a tak když měla Marťa vylézt nahoru, jednoduše se zasekla a nechtěla dál. Bránila se a křičela,"Ne ne ne nechcu!" Naštěstí šli nahoru po schodech ještě jedni rodičové s malou holčičkou. Dana povídala,"Martinko, jdeme dovnitř, budou tam děti!" Martinka se kupodivu nechala přemluvit.
Martinka během dne dvakrát pouštěla sousedovic pejska Beníčka brankou domů. Jak již jistě víte, skáče přes plot a neumí se sám vrátit. Při večeři jsme si o Beníčkovi povídali. Martinka říkala,"Beníček voní, pejsek voní!" Martince každý pejsek voní (Pokud neříká zvoní, ale v případě pejska to bude určitě voní) ;-)
Dana posadila Martinku po večeři na nočník a povídala,"Martinko čůrej, čertík bude poslouchat!" Plyšový čertík zůstal na židli v kuchyni, skočil jsem pro něj. Dělám jako že čertík letí a k tomu zvuky,"Vžžžžžžžžžžžžm!" Sotva čertík přistál vedle nočníku, Marťa povídá,"Tatínek dělat, žžžžžžž!" :-) Asi mám dlouhé vedení, chvíli mi trvalo než mi došlo co vlastně Martinka chce. To vrčení jsem totiž vydával jenom tak mimoděk ;-)
Právě jsem se vrátil z krátké návštěvy v práci, rozjíždíme provoz po denní inventurové odstávce. Martinka mezitím stihla při usínání vybumbat témeř čtyři lahvičky čaje. A to jedna lahvička má přitom objem cca 150 ml! Není divu že má potom hodně pročůranou plínku ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist