Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 02.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Strejda Miloš krmí Martinku jogurtem :-)
Celý den panuje nádherné počasí, jako dělané na práci venku. Od rána jsem betonoval základ ve stodole. Počasí je fakt skvělé, od rána zataženo a jedna dešťová přeháňka stíhá druhou. Alespoň není večer jasná obloha a tudíž mi nezmrzne beton :-)
Z práce mám bolavá záda a tak jsem si po příchodu domů lehl na zem v obyváku. Martinka se posadila vedle mě, chvíli zkoumala můj nos, najednou na něj ukázala se slovy,"Má tam holoubky, dírce!" Minule jsem byl Martinkou upozorněn na chloupky v nose a teď tohle ;-)
Při obědě jsme jako poslední jedli nakládanou červenou řepu se zelím na kyselo. Martinka má moc ráda kyselé věci, ale tahle řepa jí dala zabrat. Při prvním soustu se šklíbila, slzičky na krajíčku, ale statečně kousala. Spolkla kousek, oklepala se a povídala,"Mňam, dobrý, kyselý, další!" ;-)
Sotva jsem skončil s prací přijeli k nám na ohlášenou návštěvu strejda s tetou, malým Tomáškem (Martinka ho stále nazývá,"Koláčkem" :-) ) a Ondrou. Společne se s nimi svezla i hradecká babička. Vzhledem ke skutečnosti, že i mladší Ondra chodí, bylo tu dětí celkem plno. Tomášek neustále natahoval Martinčino hrací sluníčko, k tomu brnkal na piáno a my se do toho všeho bavili. Piáno vydává mňoukání, bučení, kačkání a ještě navíc i samo hraje. Řeknu Vám, pěkný blázinec :-)
Martinka se nechala od strejdy Miloše i nakrmit. Úplně neskutečně otevírala pusinku a dokonce se na lžičku i natahovala. Strejda by měl jezdit na krmení asi častěji. Jejich Ondra hamá všechno a ve velkém množství, musí ho trošku krotit. Vždyť je téměř stejně velký jako Marťa a váží o čtyři kila víc. Zvednout ho ze země vyžaduje poměrně velkou námahu.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist