Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 04.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka si prohlíží oblíbenou knížku
Během dne někde něco na Internetu nefungovalo tak jak má a náš server byl velice špatně dostupný. Doba zpracování skriptu stránky je nastavena na 90sec. Pokud ji k Vám server nestihne včas odeslat, po uplynutí této doby se zobrazí jenom její část :-(
Včera jsem se po odeslání článku zašel podívat ven. Čekalo mě tam opravdové překvapení. Martin na bílém koni si maličko přivstal a po ránu bylo nutné poprvé odhrnovat sníh z auta. Myslím si, že s prací venku to nebude již tak žhavé.
Po ránu jela Dana s Martinkou na kočárku ke kamarádce Lucince. Martinka si s Lucinkou celé dopoledne hrála a překvapila i tetu. Lucka má takové dřevěné puzzle, kde jsou v překližce vyřezané různé tvary a do nich se strkají vyřezávané dílky s různými motivy. Martinka ihned napoprvé a bez mrknutí oka složila celé puzzle. Teta z toho byla celá paf :-)
Největší dnešní událostí bezesporu je Martinčino chození na nočník. Dana mi sice říkala,"Jenom aby jsi to nezakřikl zveřejněním na Internetu!" A o co jde? Kolem nás děti přibližného Martinčina věku chodí již bez plínek. Dana zkusila od včerejška dávat Martince místo plínky pouze punčocháčky. Dnes odpoledne po probuzení běhala bez také ní. Však se také několikrát počůrala na zem. Mokré punčocháčky dáme sušit na topení a Marťa dostane suché. Před večeří jsme zaznamenali první velký úspěch. Marťa si pouze ucvrndla na zem a poté pokračovala na nočníku. Teď to nejhlavnější - po chvíli jsme s Danou řešili nějaký problém a nevěnovali se plně Martince. Dana se otočila a spatřila Martinku sedící a čůrající na nočníčku! Martinka se vyčůrala poprvé úplně sama. Po večeři šla sama ještě čtyřikrát. Necháme se překvapit, zdali bude ráno pokračovat, neboť se nám to zdá být moc snadné a rychlé ;-)
Dnes jsem vyfotografoval Martinku sedící na gauči bez plínky se svojí oblíbenou knížkou Martínkova čítanka. Musíme jí neustále číst obrázkové povídání O jabloňce. Martinka sama říká již dopředu co tam stojí napsáno, neboť umí téměř 50% textu nazpamět ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist