Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 06.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka si prohlíží výlohu :-)
Myslím, že nás dnes čeká první pořádně mrazivá noc. Obloha je vyjasněná a teploměr ukazuje -3,5oC. Brrr. Odpoledne, při mém příchodu z práce se právě Dana s Martinkou chystaly na odchod do krámu. Jelikož jsem byl oblečen, připojil jsem se také.
Martinka obdivovala vánoční výzdobu a zboží za výlohou. Nechyběl ani malý plyšový čertík s vidlema v ruce. Dana Martince položila otázku,"Martinko, co to má čert v ručičce?" Marťa se zamyslela a bleskurychlá odpověď zněla,"Píchátko!" ;-)
Po příchodu domů do teplíčka se Martinka zmocnila mého mobilu. Chvíli na něm pomačkala tlačítka, zkušeně ho přiložila k oušku a povídala,"Telefón má Matinka, haló haló, dělá Martinka, babičko!" Včera večer volala babička z Hradce, Dana zvedla telefon v kuchyni a Martinka si sáhla pro druhé sluchátko na stůl u počítačů. Poslouchala a babička se jí mimo jiné ptala,"Martinko, copak děláš?" ;-)
Martinku chození bez plínky baví a snaží se čůrat na nočník. Má jen jednu podmínku, musí sama chtít. Když jí řekneme,"Martinko, nechceš jít na nočník?", utíká a evidentně nechce. Prostě a jednoduše,"Sama sama!" :-)
Od půl sedmé jsme doma s Martinkou sami a můžu Vám jenom povrdit včera nadhozenou teorii. Když není doma Dana nebo já, je Martinka moc hodná. Sama se navečeřela, sama chodí na nočníček, před koupáním jsme se vyčůrali na velkém záchodě a právě bumbá v postýlce čajíček. Evidentně jí maminka nechybí, ani slovíčkem se o ni nezmínila :-)
Pouze usínání je náročné. Martinka vybumbala 240ml čaje a povídala,"Maličko maličko!" Bohužel jsem neměl nový uvařený, musela počkat než ho vychladím. Mezitím se vyskytl další problém - čůrání. Martinka křičela,"Nočníček čůrat!" Musel jsem ji tedy nechat vyčůrat do nočníku. Konečně se čaj vychladil a Martinka vedle spokojeně tahá další stodvacítku čaje. Doufám, že již poslední, jinak to bude donekonečna ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist