Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 08.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka si připravuje žínku na mytí :-)
Včera jsem Martince po mytí jako obvykle nasazoval Pampersku. Sotva byla zapnuta, Marťa prohlásila,"Čůrat nočník, čůůůrat!" Vysvětluji jí,"Martinko, tady v koupelně nočník nemáme, chodíme přece na velký záchod!" Martinka okamžitě změnila názor a souhlasila s posazením na prkýnko. Je moc nadšená ze žbluňkání které na nočníčku není slyšet. Vyčůrala se a navlékl jsem jí znovu plenku. Martinka si nechala namazat obličej mastičkou a sotva jsem dokončil tuto činnost opět se ozvalo,"Čůůůat čůůůat, čůůůrat!" "Ale Martinko, nevymýšlej si, vždyť jsi byla před chviličkou, oblékneme si pyžamko!", povídám. Jenomže protesty pokračovaly. Nakonec jsem ji na mísu posadil. Chvíli se snažila ze sebe něco vymáčknout, žel bezúspěšně. Celou akci zakončila slovy,"Neníí, oblíct!" ;-)
Po chvíli přišla Dana pro Martinčino oblečení. Martinka stála, já jí zapínal pyžamko a najednou povídá,"Maminko, požídíme miminko, ňáký!" a k tomu přikyvovala na maminku hlavičkou. Dana zůstala stát úplně zkoprnělá. Později se mě ptala,"To Martince někdo povídal, nebo na to přišla sama?" Odpověď je jednoduchá, tak nějak jsem s Martinkou před několika dny na toto téma hovořil. Je úžasné jak dokáže některé věci vytáhnout po takové době. Dana mi ještě povídala,"Věřím, že by Martinka byla pěkná chůvička. Martince by se asi moc líbilo starat se o miminko, určitě by ho svlékala a oblékala, předvádí to na větších dětech!" Na vysvětlenou, včera dopoledne přišel na návštěvu malý Ondra s maminkou a Martinka se snažila strhnout z něho oblečení hned u vchodu. Chudák, utrpěl menší šok a málem museli jít domů :-)
Jak říkám, Martinka se učí pěkné věci již odmala. Včera jsem přišel zvenku a chtěl si svléknout pracovní oblečení. Martinka byla cobydup u mě, stahovala mi kalhoty a k tomu křičela,"Tatínku vlíkej kalhoty!" ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist