Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 09.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka si Petruškou hraje na počítači :-)
Včera při cestě k babičce s námi jel i králík od sousedů. Od babičky povezeme zpět na výměnu jiného. Je to prý nutné aby králíci nezdegenerovali. Martinka celou dobu před cestou vykládala,"K babičce námi pojede zajíček!"
Navečer při koupání mi Martinka ukázala jak moc důkladně bere chození na nočníček. Koupala se nejdříve společně se sedmiměsíční Danielkou, posléze jsem ji umyl a hrála si se zvířátky. Najednou povídala,"Nočníček čůrat!" Položil jsem jí nočník na pračku a Martinka začala křičet,"Ne ne dolů čůrat na zem!" Nezbývalo nic jiného než položit nočník na zem. Marťa se vyčůrala a já ji chtěl osušit. Martinka však chtěla úplně něco jiného,"Do vany koupat, tam tam!" Závěr je jasný - Martinka chce raději místo do vany čůrat do nočníku ;-)
Martinka vybumbala večer v postýlce moc čajíčku a několikrát chtěla jako obvykle na nočník. Dílem kvůli velkému množství čaje a dílem kvůli křiku se stihla i vyblinkat. Dana s ní běžela do koupelny, ale Marťa byla ryhlejší a vyhodila dlouhou šavli přímo na chodbovou dlažbu.
Martinka si hrála s Petruškou a najednou přiběhla s křikem do kuchyně,"Tam tam divoká myš, divoká myš!" Později se vysvětlilo, že Petruška strašila Martinku divokou myší. Cože to je? Děda má takový šedý plyšový návlek na počítačovou myš. Natáhnete-li ho na ni je od pravé myši téměř k nerozeznání, ani ocásek jí nechybí ;-)
Dnes jsem fotografoval Martinku s Petruškou u počítače, holky si hrály pexeso z cédéčka Klubíčko. Na myš klikala Petra, Martinka ji pouze se zaujetím pozorovala. Když už jsem u těch fotek, mám přepracovanou stránku fotoalba na novou databázi, takže se tam brzo objeví nové.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist