Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 10.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka hamá hroznové víno :-)
Před chvílí jsme se navrátili z náročného víkendu od babičky a dědy. Náročný byl hlavně kvůli závažné havárii v Opatovické elektrárně, více si můžete přečíst v novém článku ZDE. Minulou návštěvu řádila vichřice a teď tohle. Alespoň, že se ohřejeme doma :-(
Teď tu mám odlehčenější téma - králíka. Jistě jste si četli, že jsme v pátek vezli jednoho od sousedů k babičce na výměnu. Babička nám ho těsně před odjezdem strčila do tašky. Byl jsem Danou upozorněn, abych ho pořádně uvěznil, aby náhodou nevyskočil v kufru a nezačal dělat inventuru v nakoupených potravinách. Při odjezdu od hradecké babičky jsem se na něj šel preventivně podívat. To bylo zděšení z jeho nehybnosti! Zkoušel jsem lomcovat s taškou a nic. Dokonce se mi zdálo při doteku, že je králík nějaký studený. Dana povídala,"Já na něho sahat nebudu, co teď s ním budeme dělat?" Celou cestu domů jsme přemýšleli, jak to s králíkem provést. Po příjezdu vzala Dana odhodlaně tašku s nehybným králíkem a vydala se k sousedům. Teď to nejlepší - společně zjistili, že je králík úplně živý. Před odjezdem jsme navíc rozbláznili i babičku v Hradci, neboť nám po příjezdu telefonovala a ptala se jak jsme s králíkem dopadli ;-)
Martinka včera ke svačince hamala bábovku a když už nechtěla, Dana na ni zavolala,"Martinko hamej bábovku, máš ji na stole!" Martinka bleskurychle odpověděla,"Bábovku dotane Daninka, mlíčko dostanu já!" Přitom celý víkend stagnovala s pitím mlíčka, větší množství vypila až dnes před usnutím.
Po ránu se mi nechtělo vylézt z postele ven kvůli chladu a tak vstala jenom Dana. Martinka po chvíli přiběhla, zalehla na uvolněné místečko a dělala že spinká vydáváním zvuků,"Chrrr pší chrrr pší!". Protože jsem poněkud delší, nohy mi koukaly z pod peřiny. Martinka si všímá úplně všeho a neopomněla nohy okomentovat,"Tatínkovi nožičky koukaj!" ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist