Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 11.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka si čte časopis Betynka :-)
Martinka se po ránu probudila překvapivě brzo, již před sedmou hodinou. Začíná ji také trápit rýma, kterou o víkendu s největší pravděpodobností chytila od malé Danielky. Počasí venku je na rýmu jak dělané, neustále sněží a prší :-(
I přes ošklivé počasí se Dana společně s Martinkou vydala na návštěvu k sousedům. Mimo jiné i zkontrolovat toho včerejšího zajíčka ušáčka. Vypadá v pohodě a vesele se aklimatizuje. Však mi o něm Martinka odpoledne vyprávěla. Dana mi ještě nepomněla připomenout,"Udělal jsi ze mně pěkného blbce, jsem sousedům akorát tak pro legraci. Přinesu jim králíka, připravuji je na nejhorší a on je zatím naživu! Grrr!" ;-)
Martinka si začala říkat na malou, ale přitom nechce na nočník. Povídá,"Čůůrat, velkej záchod, dem!" Dopoledne Daně zdrhla do koupelny a když ji Dana doběhla, spatřila jenom Martinku objímající mísu a snažící se vylézt nahoru. Naštěstí ještě není tak dobrá a nedokáže to. Dana hned situaci komentovala,"To je hrozné, už jsem ji viděla letět hlavou napřed do mísy!"
Po mém příchodu z práce trápila Marťu zácpa a asi ji bolelo bříško. Neustále se snažila tlačit a nic z toho. Zato v pětiminutových intervalech křičela,"Tatínku, maminko, čůůůrat velkej záchod!" Nevím už kolikrát jsme na střídačku s Martinkou absolvovali stejnou trasu - do koupelny, svléknout tepláčky, maličko se vyčůrat, spláchnout, umýt ručičky a zpět do obyváku. Po chvíli znovu a znovu. V žádném případě nechtěla na nočník, vždy rozhodně na velký záchod. Naštěstí se jí nakonec povedlo vytlačit bobky - kameňáky do kalhotek, aniž by je ušpinila :-)
Včera jsem byl večer tak hotový z králíkové anabáze, a tak se mi povedlo zapomenout napsat v textu rekordní počet čárek ve větě. Až po ránu jsem prováděl nápravu. Jsou prostě dny, kdy psaní nejde a nejde, musím se trochu přemoci.

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist