Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 12.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka mi pomáhá vytahovat nádobí z myčky :-)
Na úvod uvedu na pravou míru včerejší Martinčino lezení na záchodovou mísu. Dana mi pověděla přesně, co se dělo. Martinka se nepokoušela vylézt na mísu, ona tam přímo vylezla. Měla otevřený poklop a v podstatě se vzpírala ručičkama nad dírou. Proto se Dana tak vylekala :-)
Dana dnes odjela již o půl páté, potřebovala se trochu projít po městě a při té příležitosti nakoupit nějaké vánoční dárečky. Poté se přesunula s holkama do posilovny.
Martinka působila dojmem, že se na Danin odjezd těší. Dávala to během dne najevo několikerým dotazem,"Maminko, cvičit?" Těsně před odjezdem dokonce povídala,"Maminka pojede!" Počkala až se Dana oblékne, podala jí tašku a rychle vlepila pusinku. Vše korunovala hlasitým rozloučením,"Nashledanou, maminko!" Úplně nám, jak se říká spadla čelist ;-)
Co se dělo navečer vydá na samostatný článek, teď Vám alespoň popíši večerní usínání. Po umytí jsem Martince namazal ručičky mastičkou, podal jí prášek na zoubky a uložil do postýlky. Martinka vybumbala svůj první čajíček a povídala svoje obvyklé,"Maličko maličko, tatínku!" Přinesl jsem tedy nový čajíček a Martinka křičela,"Čůůrat čůrat!" Povídám,"Martinko jdeme na nočníček!" Bohužel byla Martinka zcela jiného mínění,"Čůrat velkej záchod!" Nechtěl jsem výchovně ustoupit a tak se mi povedlo zabavit Martinku povídáním O pejskovi a kočičce. Vypadala velice zklidněně, jenomže po pohádce si vedla opět svou,"Záchod velkej!" K tomu ještě navíc celkem slušně brečela a tak abych neriskoval blinkání, ustoupil jsem. Martinka se vyčůrala na velký záchod a vypadala spokojeně.
Nespokojená byla s čajíčkem. Zkoušela na mně různé finty,"Čajíček pálí, tudí, kyselej!" Jenom mezi námi - Dana mi poradila bezva trik - stačí Martinčin večerní čajíček málo osladit. Ona potom nevypije na ex půl litru, vystačí se dvěma lahvičkama. Když se totiž příliš napije, nevydrží jí v noci pamperska :-)
P.S.: právě je 2015 a Marťa spí. To je výkon, minule usnula až před Daniným příchodem v devět hodin ;-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist