Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 14.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 21
Rubrika: Deníček




Martinka vytahuje mrkvičky z igeliťáku :-)
Martinka se v noci na dnešek asi špatně vyspinkala. Od rána je rozvztekaná a kňourá kvůli každé maličkosti. Nejlepší výstup Martinka předvádí následovně - v obyváku se začne vztekat a následně běží sebou plácnout vedle na kuchyňskou dlažbu. Přitom pěkně vyměkne a tak se při jakémkoliv našem pokusu ji zvednout vysmekává jako malé hádě. Však také Dana vypadala pěkně vytočeně po mém návratu z práce po páté hodině odpolední. Myslím, že se nemůže dočkat zítřka. Jede totiž na celý den do práce a tak se budeme s Martinkou hlídat sami. Samozřejmě že mám dovolenou :-)
Odpoledne si Martinka společně s Danou užívaly návštěvu ve školce. Celou tu dobu Marťa prakticky nezazlobila. Měla totiž jiné starosti. Okolo ní si hrála spousta jiných dětí. I přesto se do společných her nijak zvlášť nehrnula. Našla si fixy a malovala s nimi. Však má ručičky pěkně počmárané. Dalším objektem zájmu se staly tiskátka. Prostě samé věci které doma nemá. Také se pokoušela obouvat botičky kamarádce Lucince k její velké nelibosti :-)
Moje odpolední zpoždění vzniklo mimo jiné kvůli návštěvě supermarketu. Takovou frontu u pokladny jsem minimálně půl roku nezažil. A to ještě nejsou vánoce. Martinka doma pomáhala vykládat nákup z bedýnky. Přitáhla si jako obvykle židli k lince a podávala Daně jednotlivé věci. Když vytáhla z bedny pytlík s mrkvemi, Dana jí povídala,"Martinko, běž s tátou uložit mrkvičku do sklepa!" Za dveřmi do sklepa Martinka pečlivě vybalovala jednu mrkvičku za druhou a házela je(doslova) do kbelíku. Stihl jsem ji při této činnosti i vyfotit ;-)
K večeři uvařila Dana Martince kukuřici s brambůrkama a do toho nakrájela rajčátko. To byste viděli jak Marťa dokáže zručně používat lžičku. S milimetrovou přesností separuje ze směsi kukuřičná zrna a plné lžičky strká do pusinky. Rajčátek si zprvu ani nevšimla a bramboru si nabrala asi dvakrát omylem. Dana má alespoň inspiraci, co jí má příště uvařit :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist