Článek na serveru:  http://www.emartinka.cz

Aneb Internetová rodina, miminka, děti, neplodnost a metody její léčby

Ze dne: 19.11.2002
Martinčin věk - měsíce: 22
Rubrika: Deníček




Martinka chce odemykat auto po dopolední návštěvě u doktorky :-)
Dana si včera pročítala můj zápis a komentovala ho,"Hmm, tak to máme opět samou nemoc!" Je to tak, sama je z Martinčiny nemoci úplně hotová. Za prvé, tráví s Martinkou celý den a Marťa si neustále něco vymýšlí co později nechce. Za druhé, Dana se v noci příliš nevyspí, neboť například na dnešek spinkala Martinka v kuse maximálně tři hodiny. Probudí se, chce bumbat, čůrat a já nevím co ještě. Doslova nevím, protože většinou tvrdě spím. Po ránu totiž vstávám ve čtvrt na šest do práce.
Po ránu Dana naměřila Martince teplotu 38,8oC a tak jsme se opět jeli podívat na paní doktorku. Tohle už není samo sebou, Martince se nechte teplota stále snížit. Protentokrát chtěla doktorka vyšetřit i moč.
Doktorka Martinku prohlédla a nic navenek neshledala. Prohmatala i bříško, všechno se zdá v pohodě. Jenom v moči ukázal lakmusový papírek stopy krve. Prý by to mohl být zánět močových cest a tak Martince předepsala antibiotika v sirupu. I přesto musím ještě dvakrát do laboratoře zavézt moč na vyšetření. Tu dnešní již zkoumají.
Teď něco na rozptýlení - V čekárně mají metr a tak jsme Marťu zkusili zkusmo změřit. S největší pravděpodobností má již 88cm na výšku. Pro Martinku totiž v poslední době přestávají být překážkou dveře, dosáhne téměř na každou kliku a otevře si sama ;-)
Martinka si navečer přistrčila židli ke stolu s počítači a začala si kreslit. Obyčejnou tužkou na Danin poznámkový papír s naměřenými teplotami. Tak jsem jí kreslicí plochu vyměnil za čistý, Martinka kreslila a komentovala,"Kreslí, tady ptáček, tady tukánek!" Co je to tukan ví s naprostou jistotou. Teta z ameriky jí přivezla krásnou knížku a v ní je právě veliký a barevný tukan :-)

Pro více informací a vstup na server si klikněte na http://www.emartinka.cz





© LTX 2001 - 2024  Všechna práva vyhrazena
Kontaktujte nás na: webmaster(zavináč)emartinka(tečka)cz nebo dopisy(zavináč)emartinka(tečka)cz


[CNW:Counter] TOPlist